Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ - Premier League: Η Σίτι «βασίλισσα» στο Μάντσεστερ

Η Σίτι επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τη θέλουν φαβορί για τη φετινή Premier League με την εντυπωσιακή νίκη της με 6-1 επί της Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Με πρωταγωνιστή τον Μάριο Μπαλοτέλι οι «πολίτες» άλωσαν το Ολντ Τράφορντ και εδραίωσαν τη θέση τους στην κορυφή της βαθμολογίας, ξεφεύγοντας πέντε βαθμούς από τη συμπολίτισσά τους.

Ο Ιταλός επιθετικός άνοιξε τον χορό των γκολ για την ομάδα του στο πρώτο μέρος, πλασάροντας με ψυχραιμία τον Ντε Χέα στο 22' ύστερα από πολύ όμορφη ενέργεια και συνεργασία των Σίλβα και Μίλνερ.

Η Γιουνάιτεντ έδειχνε νευρική σε όλο το πρώτο μέρος και στην επανάληψη φάνηκε να μπαίνει με διάθεση να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, όμως πολύ νωρίς βρέθηκε να παίζει με αριθμητικό ντεσαβαντάζ. Στο 47' ο Μπαλοτέλι ξέφυγε πίσω από την άμυνα των γηπεδούχων και ετοιμαζόταν να βρεθεί φάτσα με τον Ντε Χέα, πριν να ανατραπεί από τον Τζόνι Έβανς. Ο διαιτητής της συνάντησης έβγαλε αμέσως την κόκκινη κάρτα και κάπου εκεί η Γιουνάιτεντ κατέρρευσε.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ξανά Σίλβα και Μίλνερ συνδυάστηκαν για να βγάλει ο τελευταίο νέο έτοιμο γκολ στον Μπαλοτέλι, ενώ στο 69' ήταν η σειρά του Αγουέρο να προσθέσει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ.

Το μόνο που θα κατάφερνε το συγκρότημα του Σερ Αλεξ ήταν να μειώσει στο 80' με όμορφο μακρινό σουτ του Φλέτσερ.

Έχοντας, πάντως, την ευκαιρία να συντρίψουν τη μεγάλη τους αντίπαλό του, στη Σίτι δεν την άφησαν να πάει χαμένη. Στο 89' ο Τζέκο έγραψε το 4-1, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Σίλβα πέτυχε και πέμπτο γκολ για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Τον θρίαμβο των γηπεδούχων θα ολοκλήρωνε ο Τζέκο και πάλι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στα υπόλοιπα κυριακάτικα ματς, σημαντική νίκη με 3-1 επί της Στόουκ πήρε η Αρσεναλ στο Έμιρεϊτς, ενώ μεγάλο διπλό με το ίδιο σκορ πήρε η Έβερτον από τη Φούλαμ.
                                     


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...