Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Σαρωτική νίκη (10-0!) με Ανδόρα η Εθνική Νέων

Με το ευρύ 10-0 επικράτησε η Εθνική Νέων της αντίστοιχης ομάδας της Ανδόρας στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 19.

Τα τέρματα του ελληνικού συγκροτήματος πέτυχαν οι Κουσίδης (22', 32'), Διαμαντάκος (25', 47'), Κατίδης (36'), Κουρμπέλης (41'), Κολοβός (45'), Μπακασέτας (67', 83'), Μπουγαΐδης (70'). Συνολικά η Εθνική είχε 20 τελικές προσπάθειες και οι αντίπαλοί της μόλις μια.

«Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στον όμιλο, απέναντι σε μια αδύναμη ομάδα. Πιστεύω, πάντως, ότι το σκορ έφτασε σε υψηλά επίπεδα γιατί ήμασταν σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που είναι καλό σημάδι για τη συνέχεια. Κάναμε μια καλή αρχή και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια. Τα πράγματα, όμως, δεν θα είναι το ίδιο εύκολα με τους διοργανωτές Αρμένιους, που διαθέτουν καλή και δυνατή ομάδα», σχολίασε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας.

Επόμενος αγώνας για το αντιπροσωπευτικό στις 23 του μήνα με την Αρμενία.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Διούδης, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Ρουγκάλας (46' Μπουγαΐδης), Μπάλας, Κουσίδης (54' Λυκογιάννης), Διαμαντάκος, Κατίδης (46' Μπούζας), Κολοβός, Κουρμπέλης, Μπακασέτας

Ανδόρα: Βιναρντέλ, Φερέιρα, Γκόμες, Αλβες (61' Ρέμπες), Φερέρ, Ρούμπιο, Σαν Νίκολας, Μοντόμπιο (46' Μπουσενίν), Λόπες (46' Μπουένο), Τρικέλ, Περέιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...