Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Ατρόμητος-ΠΑΣ 1-0

Η εκπληκτική πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα συνεχίζεται. Το γκολ του Γιαννούλη στο 31' χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του Περιστερίου με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, που απογοήτευσε με την εμφάνισή του.

Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη μετά από 7 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί καλύτερο ξεκίνημα. Με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες (οι τρεις εκτός έδρας) διατηρείται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (στην χειρότερη περίπτωση θα «συγκατοικήσει»), άσχετα με το τι θα κάνουν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στα παιχνίδια που έχουν να δώσουν σήμερα και αύριο.

Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη των «κυανόλευκων», που είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Εκτός από το γκολ που πέτυχαν έχασαν κι άλλες δυο-τρεις κλασικές ευκαιρίες για να φτάσουν σε μία πιο άνετη νίκη, ωστόσο, έστω και με το «φτωχό» 1-0 πρόσθεσαν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους κι απέδειξαν ότι η μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία τους δεν είναι καθόλου τυχαία.

Για τους Γιαννιώτες ήταν η πρώτη ήττα (δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα) μετά από 4 αγωνιστικές, στις οποίες η ομάδα του Ντε Μολ μετρούσε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Την τελευταία φορά που ηττήθηκε η ομάδα της Ηπείρου ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, με 3-1 από τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...