Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

O ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEGA!

UEFA Champions League - Match Day 1 Emirates S...Image via WikipediaΤο πιο  κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού στη  φάση των ομίλων του Champions League είναι  μόνο στο MEGA. Mετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κυνηγάει την πρόκριση στην επόμενη φάση, την Τρίτη 1 Νοεμβρίου στη Γερμανία, με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ. 
  • Στις 21:45, ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σε απευθείας μετάδοση από τη  Γερμανία. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
  • Στις 00:15, ΑΠΟΕΛ - ΠΟΡΤΟ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.
Από τις 21:00 θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE» με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα με αναλυτικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις του Ερνέστο Βαλβέρδε και των παικτών του, αλλά και το άλλο ματς του ομίλου ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΡΣΕΪΓ. Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τους αγώνες της βραδιάς αλλά και την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League, είναι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Αλέξης Αλεξανδρής και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δημάτος.
Tην Τρίτη 1 Νοεμβρίου, η μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού στη Γερμανία με τη Ντόρτμουντ, για την 4η αγωνιστική του Champions League είναι μόνο στο MEGA. 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...