Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Ολυμπιακός- ΟΦΗ 2-2

Παλικαρίσια ισοπαλία μέσα στο Καραϊσκάκη πήρε ο ΟΦΗ, ο οποίος βρέθηκα να χάνει με 2-0 από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν παρέδωσε τα όπλα και εν τέλει δικαιώθηκε.
Οι Κρητικοί μετά την ισοπαλία στην Τούμπα και τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, κατάφεραν να αποδείξουν σε άλλη μια αναμέτρηση πως κάθε άλλο παρά τυχαία είναι τα φετινά τους αποτελέσματα. Οι ερυθρόλευκοι φάνηκαν να έχουν περισσότερο στο μυαλό τους τον αγώνα με την Ντόρτμουντ παρά στο παιχνίδι που έπαιζαν. Έτσι, κόντρα σε μια στοχοπροσηλωμένη ομάδα, που έπαιζε για να πάρει αποτέλεσμα και όχι απλώς να επιβιώσει, το πλήρωσαν.
Η διάθεση του ΟΦΗ να χτυπήσει το ματς φάνηκε από το πρώτο μέρος, όπου για 45 ολόκληρα λεπτά κράτησε το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε μακριά από την εστία του Κάρολ και στο 21' είχε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Χόρχε Λόπεθ να μην μπορεί να νικήσει τον Φράνκο Κοστάντσο.
Δυστυχώς για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου, μια στιγμιαία απροσεξία στην άμυνά τους ήταν αρκετή για τον εξαιρετικά φορμαρισμένο το τελευταίο διάστημα Ράφικ Τζιμπούρ να τους κάνει τη ζημιά. Ο Αλγερινός καιροφυλακτούσε όταν ο Γιάννης Φετφατζίδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και με κοντινή κεφαλιά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ασταθή απόκρουση του Κάρολ.
Ο ΟΦΗ συνέχισε να στέκεται καλά και στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως δυο λεπτά από τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Κέβιν Μιραλάς στη δεύτερη μόλις φάση της ομάδας του μέσα στο παιχνίδι έγραψε το 2-0. Ο Γιάννης Μανιάτης έκανε τη σέντρα και ο Βέλγος επιθετικός με διπλή προσπάθεια νίκησε τον τερματοφύλακα των Κρητικών.
Μετά και το δεύτερο τέρμα, ο Βαλβέρδε και οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν να πιστεύουν ότι το ματς είχε τελειώσει και έριξαν ρυθμό, γεγονός που οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν να πάει ανεκμετάλλευτο. Στο 74' προειδοποίησαν για τις διαθέσεις τους, όταν με κεφαλιά ο Βαγγέλης Μάντζιος μείωσε σε 2-1 και δυο λεπτά αργότερα πάγωσαν τους πάντες στο φαληρικό στάδιο με το γκολ που πέτυχε ο Λεωνίδας Καμπάνταης σε φάση διαρκείας στα καρέ του Ολυμπιακού σε κόρνερ.
Η ισοφάριση έβγαλε τους ερυθρόλευκους από το λήθαργό τους, που ανέβασαν ξανά ρυθμό και πίεσαν για το τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη, όμως οι Κρητικοί κράτησαν γερά στα μετόπισθεν και δεν αντιμετώπισαν κανένα μεγάλο κίνδυνο. Σε μια-δυο καλές αντεπιθέσεις που είχαν, ίσως θα μπορούσαν να πάρουν και το διπλό, αν είχα περισσότερο εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.
                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...