Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 1-1 Τους έγινε συνήθεια...

Για 21η φορά σε 52 αναμετρήσεις η ισοπαλία έκανε την εμφάνισή της στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ. Οι κίτρινοι προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Λαζαρίδη, με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει στο 48' με κεφαλιά του Παπάζογλου. Οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να αγνοούν την νίκη στο πρωτάθλημα και παραμένουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ ο Δικέφαλος έπεσε από το γκρουπ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας.

Με εκπλήξεις παρέταξαν τις δύο ομάδες ο Σάκης Τσιώλης και ο Λάζλο Μπόλονι. Ο μεν πρώτος άφησε τελικά στον πάγκο τον Καστίγιο βάζοντας τον Ακόστα, ενώ επέλεξε τον Παπαστεριανό στο δεξί άκρο της άμυνας. Από την άλλη, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, έκανε την έκπληξη αφήνοντας στον πάγκο τον Ιβιτς και βάζοντας τον Ρομπέρ, ενώ στην ενδεκάδα για πρώτη φορά ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης ο Θανάσης Παπάζογλου.

Με το... πυρακτωμένο "Κλεάνθης Βικελίδης" να δίνει φτερά στα πόδια των παικτών του Αρη, οι κίτρινοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αφού προειδοποίησαν στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Γιάκομπ, που έδιωξε σε κόρνερ ο Χαλκιάς, στο αμέσως επόμενο λεπτό από την εκτέλεση του κόρνερ από τον Ούμπιντες, ο Λαζαρίδης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-0 και έβαλε... φωτιά στις κερκίδες!

Παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα, δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια στο πρώτο ημίχρονο, αφού κυριάρχησαν τα νεύρα και στα σκληρά μαρκαρίσματα, με τον Γιάχο, να αποφεύγει πάντως να βγάλει την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του για να... συνετίσεις τους παίκτες των δύο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ άρχισε να ισορροπεί το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους και στο φινάλε του (45', 45+1') είχε δύο φάσεις με τον Βιεϊρίνια και τον Λάζαρ, που έκαναν αισθητή την παρουσία του στον αγώνα.

                                     


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με 15λεπτη καθυστέρηση, καθώς ο διαιτητής Γιάχος είχει ζητήσει από τα τέλη του πρώτου μέρους να κατέβει από την Θύρα 2 ένα πανό που καταφερόταν στους πολιτικούς. Και εφόσον αυτό δεν κατέβαινε, δεν ξεκίναγε το ματς. Μετά από αλλεπάλληλες συνεννοήσεις των ανθρώπων του Αρη με τους οπαδούς, εν τέλει το πανό μαζεύτηκε και το δεύτερο 45λεπτο, επιτέλους ξεκίνησε...

Ο ΠΑΟΚ, με τον Ιβιτς να περνάει στη θέση του Ρομπέρ, πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον Αρη, αφού στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48', ο Λάζαρ με συστημένη σέντρα βρήκε στην περιοχή τον Παπάζογλου, που νίκησε στον αέρα τον Σανκαρέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη, κάνοντας το 1-1 για τον Δικέφαλο και "παγώνοντας" το "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Τσιώλης πέρασε άμεσα τους Καστίγιο και Νέτο, αντί των Ακόστα και Φατί κάνοντας πιο γρήγορο και επιθετικό τον Αρη, ενώ ο Μπόλονι, απάντησε με τον Γεωργιάδη να περνάει στη θέση του Σαλπιγγίδη. Το παιχνίδι κύλησε με κάποιες υποψίες ευκαιριών από τον Καστίγιο στο 57' και τον Παπάζογλου στο 66', όπως κι ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Νέτο στο 72', με τον Χαλκιά να μην μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα, αλλά ο Σνάουτσνερ να διώχνει σε κόρνερ.

Ο τραυματισμός του Παπαστεριανού στο 74' έφερε τον νεαρό Τριανταφυλλάκο στην ενδεκάδα, με τον Νέτο να οπισθοχωρεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Αρης απείλησε με κεφαλιά του Γιάκομπ στο 76' που έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 80' ο Γιάχος απέβαλε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ τον Μπόλονι, επειδή πέταξε δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Προτού αποχωρήσει ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε εντολή να περάσει στο ματς ο Γιάννου, αντί του Παπάζογλου στην επίθεση για το τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, που πάντως δεν άλλαξε κάτι με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο αντιπάλων.

sport.gr

TO BINTEO ΣΕ ΛΙΓΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...