Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Πόλο: Κορυφαίες στην Ευρώπη Ασημάκη και Ρουμπέση

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σανγκάης και η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Ελλάδα, ανέδειξαν τις Αλεξάνδρα Ασημάκη (ΦΩΤΟ) και Αντιγόνη Ρουμπέση ως κορυφαίες αθλήτριες στην Ευρώπη για το 2011.

Με ποσοστό 33.9% η Ασημάκη είναι η κορυφαία πολίστρια στη «Γηραιά Ήπειρο» για την χρονιά που διανύουμε, ενώ η Ρουμπέση με 30.6 % βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στη ψηφοφορία που διοργάνωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Τεράστια διάκριση ήρθε και από την κολύμβηση, καθώς ο Σπύρος Γιαννιώτης, με το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο που κατάκτησε στην ίδια διοργάνωση, συγκέντρωσε το 17.6% των ψήφων και κατετάγη δεύτερος πίσω από τον Γερμανό, Τόμας Λουρτς.

«Νιώθω πολύ περήφανη τόσο για την δική μου πρωτιά όσο και για της Αντιγόνης. Είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα δυο αθλήτριες να κατακτούν τις δυο πρώτες θέσεις κι αποδεικνύει ότι ο υγρός στίβος στην Ελλάδα δουλεύει σκληρά και με σχέδιο», τόνισε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Ασημάκη, ενώ η Αντιγόνη Ρουμπέση δήλωσε: «Τέτοια επιτυχία δεν έχει ξαναγίνει στα ελληνικά χρονικά. Όλη η εθνική ομάδα βοήθησε, προκειμένου να κερδίσουμε εγώ και η Αλεξάνδρα αυτή τη διάκριση, αφού, αν δεν κατακτούσαμε το χρυσό μετάλλιο, δεν νομίζω ότι θα ερχόταν και αυτός ο τίτλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...