Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

EuroCup Πόλο: Ο Πανιώνιος το φαβορί για τα προημιτελικά

Greece - Hungary WaterPolo match (World Junior...Image via WikipediaΟ πρώτος ελληνικός εμφύλιος των «16» του EuroCup της υδατοσφαίρισης τελείωσε με μεγάλο νικητή τον Πανιώνιο επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό κολυμβητήριο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Οι «κυανέρυθροι», που μετά την κλήρωση ήταν το αουτσάιντερ, μετά το σημερινό 8-6, έγιναν το φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, δεδομένου και του ότι η ρεβάνς θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη στις 9 Νοεμβρίου.

Ο Πανιώνιος, ο οποίος εφέτος παρουσιάζεται αρκετά αποδυναμωνένος, στο συγκεκριμένο παιχνίδι εμφανίστηκε πιο αποφασισμένος από το «τριφύλλι», που σε κανένα διάστημα του αγώνα δεν δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί.

Ο Καπότσης με 4 γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ των «κυανέρυθρων», ενώ για λογαριασμό των «πρασίνων», ο Γιώργος Αφρουδάκης πέτυχε 2 τέρματα.

Δύσκολο το έργο της Χίου στη ρεβάνς

Η υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του EuroCup δυσκολεύει για την Χίο, μετά την ήττα με 11-8 από τη ρωσική Σίντεζ Καζάν, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την φάση των «16».

Στη ρεβάνς της 9ης Νοεμβρίου η ομάδα του Βαγγέλη Ρούπακα χρειάζεται νίκη με διαφορά άνω των τριών τερμάτων για να περάσει στην οκτάδα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...