Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Σούπερ Λιγκ: Τα "βλέμματα" σε Νέα Σμύρνη και Περιστέρι

Το 5/5 στο φετινό πρωτάθλημα θα επιχειρήσει να κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός (μόνος πρώτος με 12 βαθμούς), προκειμένου να πάει και με θετική ψυχολογία στο «Έμιρεϊτς» την Τετάρτη. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πλήττεται από πληθώρα τραυματισμών, ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι «μουρμούρες» σχετικά με την αποτελεσματικότητά του στον «ηλεκτρικό πάγκο» των Πειραιωτών. Συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Τάτος και Βλαχοδήμος, ενώ ο Τζεμπούρ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του, όμως λογικά θα καθίσει στον πάγκο σήμερα (ο Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης), προκειμένου να προστατευθεί για το μεσοβδόμαδο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα υπέρ του Ολυμπιακού σήμερα και η θετική παράδοση στις επισκέψεις του στο Περιστέρι.

«Ματς-πρόκληση» είναι το σημερινό για τον Ατρόμητο, που υποδέχεται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί του. Οι Περιστεριώτες μετρούν 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, με συγκομιδή 8 βαθμών. Έτοιμοι για το σημερινό ματς οι Σκόνδρας και Ιγκλέσιας, ενώ ο Σουμπίνιο θα αγωνιστεί κανονικά, καθώς δεν υπάρχει όρος μη συμμετοχής στο δανεισμό του από τον Ολυμπιακό. Κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -ΑΕΚ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Από την «ανώμαλη προσγείωση» της Λιβαδειάς προέρχεται ο Πανιώνιος, με την ήττα του περασμένου Σαββάτου να βάζει τέλος στο εκπληκτικό νικηφόρο σερί των Νεοσμυρνιωτών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Βέβαια, οι «κυανέρυθροι» έχουν το γνώθι σαυτόν, με τον Ελευθερόπουλο να τονίζει πρόσφατα ότι δεν «παίρνουν αέρα» τα μυαλά από τους 9 βαθμούς στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Πιθανή η επιστροφή του Λεωνίδα Καμπάνταη στην κορυφή της επίθεσης, ενώ Αραβίδης και Κολοβός «ερίζουν» για τη θέση του αριστερού εξτρέμ.


ΑΕΚ: Τα προβλήματα αρχίζουν και μεγαλώνουν στην «Ένωση», η οποία προέρχεται από νέα ήττα, με το φάσμα του υποβιβασμού να αρχίζει πλέον να γίνεται ορατό. Ο Βαγγέλης Βλάχος προσπαθεί «με νύχια και με δόντια» να κρατήσει υψηλό το ηθικό, εμψυχώνοντας τους νεαρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές του. Παραμένει κάτω από τα δοκάρια ο Αραμπατζής, με τον Μπουγαΐδη να επανέρχεται στο κέντρο της άμυνας και τον Γιάγκο στα αμυντικά χαφ. Για τη μεσοεπιθετική γραμμή φανέλα βασικού διεκδικούν οι Γκερέιρο, Κουρέλλας, Κατίδης, Γροντής και Φούντας, με τους δύο πρώτους να είναι οι επικρατέστεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...