Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

«Καμπανάκι» από Ζαρντίμ

O Λεονάρντο Ζαρντίμ θέλησε με τον τρόπο του να υπενθυμίσει στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το πόσο δύσκολα ματς τους περιμένουν στην συνέχεια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για τους προσεχείς τρεις αγώνες του Ολυμπιακού με Ατρόμητο, Άρσεναλ και Αστέρα Τρίπολης. «Πρέπει να κοιτάζουμε έναν έναν τους αγώνες. Κάθε παιχνίδι να το αντιμετωπίζουμε χωριστά και με πολύ μεγάλη προσοχή», επισήμανε ανάμεσα στ' άλλα.

«Τα τρία ματς που έρχονται για εμάς είναι πολύ δύσκολα αλλά και σημαντικά και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», σχολίασε ακόμα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ που περιμένει οι ποδοσφαιριστές τουν να εμφανιστούν καλύτεροι από ποτέ για την συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο προπονητικό σκέλος ο Ζαρντίμ έριξε μεγάλο βάρος στον τομέα της τακτικής. Ενδεκάδα δεν έδειξε στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ενώ αυτοί που αγωνίστηκαν με τον Πανθρακικό έκαναν διαφορετικό πρόγραμμα απ' όσους δεν έπαιξαν. Υπάρχει βέβαια και απογευματινή προπόνηση για τους παίκτες των ερυθρολεύκων. 
www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...