Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Την «μεγάλη απόδραση» του Ολυμπιακού από το Emirates ετοιμάζει ο Ζαρντίμ

Με ενισχυμένο κέντρο και έντονο πρέσινγκ θα επιχειρήσει ο προπονητής του Ολυμπιακού να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Άρσεναλ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά την αποτυχία του 1-2 από τη Σάλκε στην πρεμιέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ζαρντίμ είναι υποχρεωμένος να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να πάρει έστω την ισοπαλία από την Άρσεναλ ώστε να έχει ο Θρύλος δικαίωμα να ελπίζει για τη συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γι' αυτό το λόγο ο προπονητής του Ολυμπιακού ετοιμάζει την ομάδα για μια «αποστολή αυτοκτονίας» παρότι γνωρίζει ότι αυτό το παιχνίδι συγκατελέγεται κανονικά στα εξορισμού «χαμένα» - πέρσι ο Ολυμπιακός είχε χάσει 2-1 παρότι έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής των Πειραιωτών θα ζητήσει από τους ερυθρόλευκους να μπουν δυνατά, να πιέσουν ψηλά τους Λονδρέζους στα 2/3 του γηπέδου και να κρατήσουν όσο μπορούν την μπάλα στο κέντρο. Στόχος είναι να αποφύγουν όσο δυνατόν περισσότερες επιθέσεις από την κατα κανόνα πολύ επιθετική Άρσεναλ. Στην ενδεκάδα θα είναι σίγουρα ο Ιμπαγάσα και ο Μασάντο, με εντολή να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Παράλληλα, οι ακραίοι θα πάρουν εντολή να γεμίζουν προς τον άξονα με στόχο να βοηθήσουν στο κέντρο αλλά και να χαλάσουν τα αμυντικά σχέδια του Βενγκέρ.

Ο Ζαρντίμ θα ζητήσει καλή αλληλοκάλυψη ώστε να μην υπάρχουν κενοί χώροι ενώ ο αμυντικός μέσος (Μοντέστο ή Μανιάτης) θα έχει ρόλο λίμπερο στη μεσαία γραμμή ώστε να καλύπτει τις τρύπες που θα ανοίγουν οι κανονιέρηδες.

Πονοκέφαλος η απουσία Τοροσίδη, τον οποίο θα αντικαταστήσει ο Παπάζογλου ή ο Μοντέστο. Στην ενδεκάδα θα είναι και οι Αλγερινοί Τζιμπούρ και Αμπντούν με εντολή να βάλουν το ένα γκολ που θα αλλάξει την ισορροπία...

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...