Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Προσφυγή Παναθηναϊκού κατά της Σούπερ Λίγκα

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είχε διαφωνήσει εξ αρχής με την απόφαση της Super League για αύξηση των ομάδων σε 18, προχώρησε σε προσφυγή στην ΕΠΟ κατά της Λίγκας για την περίφημη αναδιάρθρωση που χαρακτηρίζει παράνομη.
 
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε προσφυγή στην ΕΠΟ κατά της Σούπερ Λίγκα για την αύξηση των ομάδων σε 18 από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός είχε διαφωνήσει εξαρχής με την απόφαση της Σούπερ Λίγκα για αύξηση των ομάδων σε 18 από τη σεζόν 2013-2014 και μάλιστα ήταν η μοναδική ομάδα που μειοψήφισε στη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής την περασμένη Δευτέρα.

Οι "πράσινοι" όμως δεν σταματούν εδώ και ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος που ανέλαβε την εκπροσώπηση της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα στη θέση του Στράτου Σωπήλη, προχώρησε την Πέμπτη στην κατάθεση προσφυγής κατά του συνεταιρισμού στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαφωνεί κάθετα με την αναδιάρθρωση και μάλιστα θεωρεί παράνομη την απόφαση για 18 ομάδες στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...