Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά Γιώργου Λιάγκα - Ετοιμάζεται μήνυση - Τι λέει ο ίδιος

Ετοιμη να κινηθεί νομικά κατά του δημοσιογράφου, Γιώργου Λιάγκα για υβριστικό σχόλιο του κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του «Real fm» και με αφορμή την διαφήμιση οίκου ανοχής στην φανέλα του Βουκεφάλα Λάρισας τόνισε πως η εν λόγω διαφήμιση θα ταίριαζε περισσότερο στην ομάδα του «τριφυλλιού», καθώς φέρεται να είπε ότι «είναι αγωνιστικό μπουρ...»!

Στην «πράσινη» ΠΑΕ ενημερώθηκαν για αυτή την ατάκα, έγιναν έξαλλοι και ξεκαθάριζαν πως «θα μάθουν όλοι να σέβονται τον Παναθηναϊκό». Αυτή τη στιγμή ακούγονται οι κασέτες της πρωινής εκπομπής του «Real FM» και αν ισχύει όντως αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας, θα προχωρήσουν σε νομικές ενέργειες και κατά του παρουσιαστή αλλά και κατά του σταθμού.

O Γιώργος Λιάγκας το βράδυ, μέσα από το twitter, έγραψε τα εξής:

"Σεβομαι την Ιστορια του Παναθηναικου, οπως καθε ομαδας.Το ραδιοφωνικο μου σχολιο ειχε να κανει με τα γενικοτερα χαλια του πρωταθληματος 

..και το χω κανει και για Ολυμπιακο και αλλες ομαδες. Λυπαμαι αν ενα αστειο, γιατι περι τετοιου προκειται δημιουργησε αναστατωση...

 Θεωρω το ποδοσφαιρο ψυχαγωγια και ως τετοιο το αντιμετωπιζω. Λυπαμαι και παλι αν αθελα μου εθιξα τους φιλους του Παναθηναικου η αλλων ομαδων"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...