Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ρελάνς Γιαννακόπουλου με... Λάσμε στον «εξάστερο»

Ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση της απόκτησης του παίκτη που θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στη θέση «4», με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει την υπέρβαση και τον Στεφάν Λάσμε να βρίσκεται μια ανάσα από τον «εξάστερο».
Το φλερτ των δύο πλευρών είχε ξεκινήσει εδώ και δύο περίπου μήνες και όλο αυτό το διάστημα ο Λάσμε δεν βγήκε ποτέ από το μυαλό των ανθρώπων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο 30χρονος άσος κρατούσε τους «πράσινους» σε αναμονή όλο αυτό το διάστημα, περιμένοντας και το ενδεχόμενο να βρει «στέγη» στο ΝΒΑ.

Ωστόσο, στην τελευταία πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να πει όχι... Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βλέποντας ότι οι μέρες περνούν, θέλησε να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυση της ομάδας στη θέση «4» και παρ' ότι είχε σε θέση αναμονής την περίπτωση του Μάσεϊ, προχώρησε στην κάλυψη των υπέρογκων για τα σημερινά δεδομένα, οικονομικών απαιτήσεων του Λάσμε και έτσι υποχρέωσε τον παίκτη να αφήσει εκτός... διαδικασίας το ΝΒΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, ο Λάσμε είπε το «ναι» στον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ και αυτό που πλέον περιμένουν στον Παναθηναϊκό, είναι να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Και είναι σαφές ότι με την κίνηση αυτή, ο Αργύρης Πεδουλάκης προσθέτει στα όπλα του έναν παίκτη που είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του «εξάστερου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...