Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ - Tελευταία και... καταιδρωμένη η ΑΕΚ(ήττα 1-0 απο Πανιώνιο)

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Πανιωνίου στο εφετινό πρωτάθλημα συνεχίζεται. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, σε αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, φτάνοντας τις τέσσερις νίκες. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Καμπάνταης στο 16ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν στο πρώτο 20λεπτο και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Στο 14` σουτ του Γουνδουλάκη πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Αραμπατζή, ο οποίος δύο λεπτά αργότερα είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του. Στην αναταραχή που δημιουργήθηκε στο κέντρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας, η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Καμπάνταη, ο οποίος με ψύχραιμο κοντινό πλασέ παραβίασε την εστία της ΑΕΚ ανοίγοντας το σκορ για τους Νεοσμυρνιώτες στο 16ο λεπτό. Ο Καμπάνταης δεν πανηγύρισε το γκολ, αφού φαίνεται ότι δεν έχει ξεχάσει τα τρία χρόνια παρουσίας του στο στρατόπεδο της Ένωσης και συγκεκριμένα από το 2004 έως και το 2007. Στο 33`, ο Πανιώνιος απείλησε εκ νέου, όμως αυτή τη φορά από την κεφαλιά του Αραβίδη, η μπάλα πέρασε άουτ.

Η ΑΕΚ με δύο αλλαγές στην έναρξη του β` ημιχρόνου, επιχείρησε να αλλάξει τα εις βάρος της δεδομένα, ωστόσο ο Πανιώνιος βρέθηκε και πάλι πολύ κοντά στο γκολ. Στο 71` ο Κολοβός με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Αραμπατζή, όμως ο τελευταίος με εντυπωσιακή εκτίναξη έδιωξε σε κόρνερ. Παρά τη χαμένη ευκαιρία, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης ισοφαρίζοντας μάλιστα το καλύτερο ξεκίνημα που έχει σε πρωτάθλημα της «μεγάλης» κατηγορίας, αφού και τη σεζόν 1970-71 είχε τέσσερις νίκες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φούντα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87`.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες κάρτες: Γουνδουλάκης, Κολοβός, Ρόβας, Ανδράλας - Κατίδης, Μπουγαίδης, Ρίκκα, Αρκουδας, Φούντας, Γκερέιρο

Κόκκινες κάρτες: Φούντας (87` δεύτερη κίτρινη)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημ. Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης (79` Ανδράλας), Μενδρινός (59` Μιλοβάνοβιτς), Αραβίδης, Κολοβός, Καμπάνταης.

ΑΕΚ (Βαγ. Βλάχος): Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο Φερνάντες, Κατίδης, Ρίκκα (68` Τσίτας), Φουρτάδο, Μπουγαίδης (46` Φούντας), Αρκουδας, Γρόντης, Κουρελλας (46` Γκερέιρο), Κουτρουμπής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...