Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΕΚ: Ραντεβού το απόγευμα με Αναστασιάδη


Ο Άγγελος Αναστασιάδης σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, αυτή την ώρα ταξιδεύει για Αθήνα και μέσα στο απόγευμα της Κυριακής (30/9) θα έχει ραντεβού με τον Ανδρέα Δημητρέλο και μέλη της διοίκησης προκειμένου να αναλάβει τον πάγκο του δικεφάλου.

Ο Βαγγέλης Βλάχος αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ και επίσημα και αυτή η εξέλιξη ανοίγει την πόρτα στην έναρξη διαπραγματεύσεων με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Άλλωστε, ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν μπαίνει ποτέ σε συζητήσεις αντικατάστασης συναδέλφου εάν και εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον σύλλογο.

Μετά λοιπόν και την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, για την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Βαγγέλη Βλάχο, ο Άγγελος Αναστασιάδης δέχτηκε επίσημα κρούση από την διοίκηση της Ένωσης και αυτή την ώρα ταξιδεύει από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα.

Το απόγευμα το ραντεβού

Το Sport24.gr είσαι σε θέση να γνωρίζει, πως μέχρι τις 6 το απόγευμα, θα έχει γίνει το ραντεβού ανάμεσα σε Αναστασιάδη και Δημητρέλο και το πιθανότερο μετά τις 7 το απόγευμα να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.

Και αναφέρουμε οριστικές, καθώς μπορεί από την πλευρά του Αναστασιάδη ακόμα να μην γίνεται λόγος για συμφωνία με την ΑΕΚ, αλλά από την πλευρά της διοίκησης ο Άγγελος είναι ο πρώτος στόχος για τον πάγκο του δικεφάλου και στο ραντεβού που θα γίνει το απόγευμα θέλουν να καταφέρουν να "κλείσουν" τον Έλληνα προπονητή.

Την άλλη βδομάδα η ΑΕΚ παίζει σημαντικό ματς με την Κέρκυρα (πριν από τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΠΑΟ,ΟΣΦΠ) και όπως είναι αναμενόμενο δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...