Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΛΟ: Πρωτιά σε τουρνουά για τη Βουλιαγμένη

Με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης κατέκτησε την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά «Φλορωκάπεια» που διοργάνωσε ο Ηρακλής και ολοκληρώθηκε την Κυριακή (30/9) στο Λάκκωμα Θεσσαλονίκης.
 
 Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν νίκησαν, την Παρασκευή τη ρωσική Σκιφ 13-9, το Σάββατο την εφηβική ομάδα του Apollo Sports 19-9 ενώ το πρωί της Κυριακής επικράτησαν και του οικοδεσπότη Ηρακλή με σκορ 11-6. Τη 2η θέση του τουρνουά κατέκτησε η Σκιφ που είχε επικρατήσει του Ηρακλή 9-7
 
Μετά το τέλος του τουρνουά ο προπονητής της Βουλιαγμένης Κώστας Δήμου τόνισε:
«Αυτά είναι τα πρώτα μας παιχνίδια στη σεζόν. Ήταν ένα αναγνωριστικό τουρνουά προκειμένου να δούμε που βρισκόμαστε και να βελτιωθούμε ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών που έρχονται. Ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι. Άλλωστε έχουμε μπροστά μας αρκετή προετοιμασία και την ερχόμενη εβδομάδα (5-7/10) διοργανώνουμε το δικό μας τουρνουά με αρκετές ισχυρές ομάδας.  Το ζητούμενο για μας τώρα είναι να παίρνουν εμπειρίες και να βελτιώνονται οι νεαρές αθλήτριες που ήρθαν από τις μικρότερες κατηγορίες και θα κληθούν να παίξουν».

Αναλυτικά τα γκολ της Βουλιαγμένης ανά παιχνίδι:
Ν.Ο.Β-Σκιφ 13-9:  Κουτέλη 3, Ασημάκη 3, Κοντογιάννη 3, Μελιδώνη 2, Λιόση 1,Μουλάκη 1
Ν.Ο.Β-Apollo 19-9: Ασημάκη 7, Γερόλυμου 2, Ρουμπέση 2, Μελιδώνη 2, Κοντογιάννη 2, Μουλάκη 2,Λιόση 1, Ξενάκη 1
Ν.Ο.Β-Ηρακλής 11-6: Μελιδώνη 3,Κοντογιάννη 3, Ασημάκη 2, Ξενάκη 1,Μουλάκη 1, Γερόλυμου 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...