Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα δημοσιεύματα για Τοροσίδη και Ρόμα

Το περασμένο καλοκαίρι ο Βασίλης Τοροσίδης είδε πολλές φορές το όνομά του να εμπλέκεται με μεταγραφή του στη Ρόμα, χωρίς ωστόσο να παρουσιαστεί επίσημο ενδιαφέρον από την ιταλική ομάδα...
Σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας, ο Έλληνας διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν ανάμεσα στα ονόματα που εξέτασαν οι ιθύνοντες του συλλόγου της «Αιώνιας Πόλης» για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας, ωστόσο, το ενδιαφέρον δεν… μετατράπηκε σε επίσημη κρούση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το… ενδιαφέρον να… μετατεθεί για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μάλιστα, κατά το παρελθόν, τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον άσο των «ερυθρόλευκων» με την Ρόμα είναι ουκ ολίγα, ωστόσο, σιγά σιγά έχουν αρχίσει να… κουράζουν.

Την Τρίτη (25/9) το «europeo2012», αντλώντας πληροφορίες από γυναικεία ιστοσελίδα (!) επανέφερε στο προσκήνιο το… φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών, αναφέροντας πως στο «στόχαστρο» των «τζιαλορόσι» είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, όπως και ο Σεμπάστιαν Γιούνκ της Άιντραχτ Φρακφούρτης, ενώ τελευταία… είσοδος είναι αυτή του Πολωνού Λούκας Πίστσεκ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.
enimerwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...