Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Αρχισαν οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό

Μετά από καιρό μπήκαν χρήματα στους λογαριασμούς των παικτών του Παναθηναϊκού. Την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και γενικού αρχηγού εισηγήθηκε η τεχνική επιτροπή στον Γιάννη Αλαφούζο.
 
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ξεκίνησε από την Παρασκευή να πληρώνει τους παίκτες και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη προκειμένου η ΠΑΕ να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ.

Οι πληρωμές αφορούν στην εξόφληση των διακανονισμών που είχαν κάνει οι παίκτες για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο σχετικά με τις οφειλές της περασμένης σεζόν και τα χρήματα που θα δώσει συνολικά η ΠΑΕ ξεπερνούν τα 2 εκ. ευρώ.

Στο μεταξύ, συνεδρίασε το μεσημέρι η τεχνική επιτροπή με τη συμμετοχή των Δομάζου-Αντωνιάδη-Καμάρα-Κωνσταντίνου-Ελευθεράκη και αντικείμενο αποτέλεσε η πορεία της ομάδας και οι αλλαγές που χρειάζονται.

Οι παλαίμαχοι παίκτες, οι οποίοι είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αποφάσισαν να εισηγηθούν στον Γιάννη Αλαφούζο τη στελέχωση της ομάδας από τεχνικό διευθυντή και γενικό αρχηγό στα αποδυτήρια.

Η τελική απόφαση, πάντως, θα ληφθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο και τη διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...