Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Σούπερ Λίγκα: Τα φώτα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, στο πρόγραμμα της οποίας ξεχωρίζει το κλασικό μακεδονικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Τούμπα (20:30), με τον γηπεδούχο «Δικέφαλο» να προέρχεται από ένα ευρύ 3-0 στην Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και τους «κιτρινόμαυρους» να δείχνουν εμφανή σημεία βελτίωσης, που τους οδήγησαν στην πρώτη νίκη τους την περασμένη εβδομάδα, επί της Κέρκυρας (1-0).

Η χρονικά πρώτη αναμέτρηση της ημέρας θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή (16:00), εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωποι οι «νεοφώτιστοι» Πανθρακικός και Βέροια. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, όπως είχαν κάνει εναντίον του Παναθηναϊκού, αλλά η «βασίλισσα του βορρά» μετέβη στη Θράκη για το καλύτερο δυνατόν.

Οι δύο εναπομείναντες αγώνες θα ξεκινήσουν στις 18:15. Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός που διάγει περίοδο αγωνιστικής κρίσης θα αντιμετωπίσει τον πολύ επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης, που ιδιαίτερα στις εκτός έδρας συναντήσεις είναι «φαρμάκι», λόγω του τρόπου παιχνιδιού του με τις εξαιρετικά οργανωμένες και ταχύτατες αντεπιθέσεις που εφαρμόζει. Στον άλλο αγώνα, ο Πλατανιάς που εκπλήσσει ευχάριστα θα υποδεχθεί στα Περιβόλια την Ξάνθη, που επίσης δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα και, ήδη, μετά την προηγούμενη βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...