Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΛΟ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: "Σκότωσε" τη ρώσικη αρκούδα, 11-6 τη Βόλγκογκραντ

Με το δεξί στους ομίλους του Champions League μπήκε η ανδρική ομάδα της Βουλιαγμένης, νικώντας 11-6 την πρωταθλήτρια Ρωσίας Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ στο κολυμβητήριο του Λαιμού. 
Η ομάδα του Τεό Λοράντου, πετυχαίνοντας σχεδόν το απόλυτο στον παίκτη παραπάνω με 7/8 αλλά και με σπουδαία ποσοστά στον παίκτη λιγότερο αφού δέχθηκε μόλις δύο γκολ στις οκτώ ευκαιρίες που είχαν οι Ρώσοι, κατέκτησε το πρώτο "τρίποντο" στη διοργάνωση άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας προηγήθηκαν ακόμη και με 7-1 στις αρχές του 3ου οκταλέπτου, ενώ οι Ρώσοι, που είχαν ανοίξει το σκορ απάντησαν μετά από ένα σερί της Βουλιαγμένης 7-0.

Μυλωνάκης και Γούνας σημείωσαν από τρία γκολ, ενώ το πρώτο του τέρμα με το σκουφί της Βουλιαγμένης σημείωσε ο Άντρια Κομάντινα και μάλιστα ήταν το τελευταίο της ομάδας του.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-0,4-3,2-2
Βουλιαγμένη: Μυλωνάκης 3, Γούνας 3, Αφρουδάκης 2, Βλαχόπουλος 1, Τίγκας 1, Κομάντινα
Σπαρτάκ: Λαζάρεφ 2, Αξένοφ 2, Γιούρτσικ 2

Ο προπονητής της ομάδας Τεό Λοράντος δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Αν και υποχρεωθήκαμε να παίξουμε νωρίς αυτό το παιχνίδι όπως και οι αντίπαλοί μας, προετοιμαστήκαμε κυρίως ψυχολογικά και μέσα στον αγώνα είχαμε ρυθμό κάτι που με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Δείξαμε ότι μας ταιριάζει το ευρωπαϊκό προφίλ κι αν σε βάθος χρόνου κατορθώσουμε να κρατήσουμε αυτούς τους ρυθμούς και να τους αυξήσουμε μέσα στο παιχνίδι μας θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω". 
 contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...