Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΗΜΕΝΑ: Πρόταση για αποφυλάκιση του Καρακούλια

Περισσότερο από πιθανό είναι το ενδεχόμενο της διακοπής της προσωρινής κράτησης του προφυλακισμένου για την υπόθεση των φερόμενων ως στημένων αγώνων, Bασίλη Kαρακούλια, αν ο ανακριτής συμφωνήσει στην εισαγγελική πρόταση.

Ο εισαγγελέας προτείνει την αποφυλάκιση του Καρακούλια έναντι εγγύησης 150.000 ευρώ και αν υπάρξει η σύμφωνη γνώμη του ανακριτή ο μπουκμέικερ θα αφεθεί ελεύθερος μετά από 15 μήνες κράτησης στις φυλακές Γρεβενών.

Για την υπόθεση των φερόμενων ως στημένων αγώνων έχει ήδη αποφυλακιστεί ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ προφυλακισμένοι για την ίδια υπόθεση, εκτός του Καρακούλια, παραμένουν ο Γιώργος Tσακογιάννης και ο Mάκης Ψωμιάδης.

Το 18μηνο προφυλάκισης του Γιώργου Τσακογιάννη λήγει στις 23 Δεκεμβρίου, οπότε αναμένεται να καταθέσει κι αυτός αίτηση αποφυλάκισης, όπου θα ζητά να λήξει νωρίτερα η προσωρινή του κράτηση.

Όσον αφορά το Μάκη Ψωμιάδη, η δική του προφυλάκιση μετρά από τον Νοέμβριο του 2011 όταν συνελήφθη στα Σκόπια.

Ο ειδικός εφέτης ανακριτής Γιώργος Kαλόφωνος έχει ξεκινήσει την αποστολή κλήσεων σε απολογία σε κατηγορούμενους για την υπόθεση των φερόμενων ως στημένων αγώνων.

Κλήσεις έχουν αποσταλεί σε κάποιους εκ των κατηγορουμένων, αλλά και σε ποδοσφαιριστές που είναι επίσης κατηγορούμενοι για την υπόθεση των φερόμενων ως στημένων.

Η υπόθεση ωστόσο θα αργήσει, όπως όλα δείχνουν, να φτάσει στο ακροατήριο και να εκδικαστεί, ενώ οι ανακριτικές αρχές περιμένουν να τους αποσταλούν και νέα στοιχεία που πρόκειται να προκύψουν από την απομαγνητοφώνηση και των υπόλοιπων ηχογραφημένων συνομιλιών.

ΠΗΓΗ: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...