Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

AEK: Έτοιμη η ανακοίνωση Βιντιάδη!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sport24.gr η νέα ανακοίνωση του Δημήτρη Βιντιάδη είναι έτοιμη και πιθανότατα την Παρασκευή (28/9) να δημοσιοποιηθεί. Διαβάστε τις λεπτομέρειες τις ανακοίνωσης αλλά και τα θετικά στοιχεία που προκύπτουν για την ΑΕΚ!

Οι συναντήσεις ολοκληρώθηκαν μεταξύ του Δημήτρη Βιντιάδη και των δύο μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκο Νοτιά και Supporters. Το αποτέλεσμα και από τις δύο συζητήσεις ήταν το ίδιο. Πράσινο φως για εμπλοκή Βιντιάδη στα διοικητικά της ΑΕΚ με το μάνατζμεντ της κιτρινόμαυρης εταιρείας να περνάει από την πρώτη μέρα στα χέρια του νεαρού εφοπλιστή.

Με δεδομένη τη διαρροή από την βουλή για την ψήφιση του νόμου όσον αφορά τα χρέη για εξόφληση στις 48 δόσεις, η μπάλα βρίσκεται στα "πόδια" του Δημήτρη Βιντιάδη και ετοιμάζει την δική του επίθεση προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της Ένωσης.
Παρασκευή (28/9) η νέα ανακοίνωση

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sport24.gr η "επίθεση" Βιντιάδη είναι έτοιμη! Ο νεαρός εφοπλιστής αναμένεται  να βγάλει την δεύτερη ανακοίνωση στην οποία θα γίνει πιο συγκεκριμένος για τις τελικές του κινήσεις προκειμένου να αποκτήσει την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.
Τα πράγματα πλέον έχουν μπει στην τελική τους ευθεία και μέχρι την Γενική Συνέλευση του Οκτωβρίου, η αλλαγή στο διοικητικό τοπίο της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκτιμάτε από ανθρώπους που εμπλέκονται με την υπόθεση, θα έχει ολοκληρωθεί!

Οι θετικές σκέψεις Βιντιάδη και το δίλημμα στον τρόπο εμπλοκής στην ΠΑΕ

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, η απόφαση εμπλοκής είναι δεδομένη και όπως τονίζει ο ίδιος ο Βιντιάδης στους συνεργάτες του, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ούτε ένα αρνητικό στοιχείο που να έχει βάλει σε σκέψεις τον ίδιο και τον Κιθ Χάρις, ή γενικά να έχει πάει πίσω το όλο project.

Αντιθέτως όλα τα δεδομένα είναι έτσι διαμορφωμένα έτσι που δεν βρίσκει τον λόγο ο Βιντιάδης να κάνει πίσω, την στιγμή μάλιστα που σύμφωνα με τις πληροφορίες το ποσό για την απόκτηση του 51% της εταιρείας (10-12εκ.) υπάρχει και είναι διαθέσιμο! Και εδώ υπάρχει το δίλημμα του νεαρού εφοπλιστή...

Η περίπτωση αλλαγής σελίδας στα διοικητικά της ΑΕΚ έχει προχωρήσει τόσο πολύ που σύμφωνα με πληροφορίες ο "προβληματισμός" του Δημήτρη Βιντιάδη αφορά τον τρόπο εμπλοκής του.
Δηλαδή αν θα μπει με το καλημέρα βάζοντας το ποσό των 10-12 εκ ευρώ ή θα βάλει αρχικά το μισό κεφάλαιο προκειμένου μέχρι το τέλος της σεζόν και σταδιακά να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο οργανώνοντας με το δικό του τρόπο όλα τα θέματα που αφορούν την Ένωση. Από τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ, μέχρι τους διακανονισμούς με πιστωτές.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως η όλη υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (που αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει από πουθενά) η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι θέμα χρόνου.


  Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...