Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ρεντζιάς: "Δώρο Θεού η παρουσία Σαββίδη στον ΠΑΟΚ"

Σε συνέντευξη του ο Ευθύμης Ρεντζιάς αναφέρθηκε στην εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στα διοικητικά του ΠΑΟΚ και μίλησε και για το ντέρμπι της Τούμπας.

Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής μίλησε για την ενίσχυση που δίνει στην ομάδα ο ομογενής επιχειρηματίας

Σε συνέντευξή του στα ΣΠΟΡ, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και κοινωνικής συνοχής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας  μίλησε:

Για τη μεγάλη δύναμη του ΠΑΟΚ: "Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του. Χρόνια ολόκληρα είναι γνωστό, ακόμη και από την εποχή που αγωνιζόμουν στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Εχει τρέλα με την ομάδα ο κόσμος. Και σε αυτή την περίοδο, ο ΠΑΟΚ θα αντλήσει την δύναμη μέσα από τον κόσμο του. Και η διοίκηση όμως θα αντλήσει δύναμη, κουράγιο από τη συσπείρωση του κόσμου ενώ και τα έσοδα της ομάδας θα αυξηθούν σε υψηλό βαθμό".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Προσωπικά πιστεύω πως είναι δώρο θεού η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ δύσκολες οι εποχές για όλους και ειλικρινά ο ΠΑΟΚ μπορεί να πορευτεί με περισσότερη σιγουριά.Αυτοί οι άνθρωποι, όπως ο Σαββίδης είναι δυσεύρετοι. Και όταν έρχονται για να βάλουν χρήματα σε ένα σύλλογο, σημαίνει κυρίως πως αγαπούν τον σύλλογο. Δεν μου αρέσει να τους ονομάζουμε επενδυτές αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είναι κυριολεκτική η έννοια του επενδυτή, που πολλοί χρησιμοποιούν. Το πιο σημαντικό, είναι πως ο Σαββίδης μπορεί να ενισχύσει την ομάδα σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, θα χαρακτηριστούν αυτοί οι άνθρωποι ως επενδυτές, όταν αλλάξει στην Ελλάδα το μοντέλο αθλητισμού που έχουμε".

Για τα νέα δεδομένα στον αθλητισμό: "Επειδή ανατρέπονται τα πάντα στην Ελλάδα, ο αθλητισμός πρέπει να χτιστεί σε νέες βάσεις. Σκεφθείτε πως λίγες ομάδες έχουν επιχειρηματίες. Πρέπει να στηριχθούμε στην ανταπόκριση του κόσμου για να προχωρήσουμε".

Για το ντέρμπι με τον Άρη: "Είναι ένα παιχνίδι που πάντα προσελκύει τον κόσμο. Βέβαια επειδή έχω ζήσει για τα καλά τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, γνωρίζω πως έχουν το ίδιο πάθος και την ίδια τρέλα για την ομάδα τους, με όποιο αντίπαλο κι αν αγωνίζονται. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ να επικρατήσει. Ομως, αυτό που ενδιαφέρει, είναι τι θα γίνει μακροπρόθεσμα. Και ελπίζω και εύχομαι ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει τους στόχους που έχει θέσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...