Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Παναθηναϊκός. Το 0-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο, είναι η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα του Φερέιρα, ενώ η νίκη αγνοείται από το ματς της πρεμιέρας.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός δεν έπιασε καλή απόδοση και προβλημάτισε για πολλοστή φορά. Ο κόσμος στις εξέδρες αποδοκίμασε τους ποδοσφαιριστές και τον Φερέιρα. Αν μια ομάδα έπρεπε να φτάσει στη νίκη, αυτή ήταν ο Αστέρας Τρίπολης. Το σύνολο του Τσιώλη δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, ενώ ο Καρνέζης σε κάποιες περιπτώσεις έδειξε σταθερότητα κάτω από τα δοκάρια του.

Ο Παναθηναϊκός στο 10' διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μονομαχία Χριστοδουλόπουλου-Φούλοπ και στο 26' δυνατό σουτ του Χριστοδουλόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Να τονιστεί ότι στο γήπεδο βρέθηκε και ο Σεμπάστιαν Λέτο, για πρώτη φορά ύστερα από πολλούς μήνες και την επέμβαση που έκανε στην Ιταλία.

Διαιτητής: Κουκουλάκης.

Κόκκινη: Τσαμπούρης (στο 80' με δεύτερη κίτρινη).

Κίτρινες: Μπαρτολίνι, Σανκαρέ.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος (73' Ζέκα), Μαυρίας(46' Σισοκό), Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι(61' Πετρόπουλος).

Αστέρας Τρίπολης: Φούλοπ, Πιπίνης, Ουσέρο, Περόνε(90' Γιαλούσης), Ράγιος, Αλβαρες, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης (65' Ντε Μπλάσιτς), Ναβάρο (90' + Καλαντζής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...