Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Μπάγεβιτς: Έχουμε δικαίωμα να ελπίζουμε»

Η μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα του Ατρομήτου, του δίνει τη δυνατότητα να ελπίζει για το θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Αυτό τόνισε ο προπονητής των Περιστεριωτών, Ντούσαν Μπάγιεβιτς με δηλώσεις του στο novasports.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός εξήγησε ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι στο οποίο οι παίκτες του θα παίξουν για το καλύτερο, ενώ πρόσθεσε ότι η ομάδα του άξιζε βάσει εμφάνισης τη νίκη στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

Πως περιμένετε να δείτε την ομάδα σας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;

«Περιμένω πρώτα απ” όλα να είμαστε σοβαροί και καλοί όπως από την αρχή. Σε όλα τα παιχνίδια δείξαμε σοβαρότητα, θέληση, πάθος και αυτό το περιμένω και με τον Ολυμπιακό. Περιμένω να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ενώ για το αποτέλεσμα θα δούμε, επειδή δε μπορεί κανείς να πει όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό ότι θα κερδίσουμε σίγουρα. Μέχρι τώρα όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει μας δίνουν δικαίωμα να ελπίζουμε και να κάνουμε μια προσπάθεια και για τον Ατρόμητο και για τους φιλάθλους μας και για όλους μας. Είναι ένα ντέρμπι και για τις δύο ομάδες, θα δούμε. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ακούω ότι ο Ολυμπιακός έχει μερικά προβλήματα με κάποιους παίκτες, αλλά έχει και ρόστερ μεγαλύτερο. Ας περιμένουμε το παιχνίδι και θα δούμε τί θα γίνει».

Περιμένετε η ομάδα σας να κάνει περισσότερα γκολ αναλογικά και με τις ευκαιρίες που δημιουργεί;

«Εμείς από παιχνίδι σε παιχνίδι πάμε όλο και καλύτερα. Ανάλογα με το πως θα παίξει ο Ολυμπιακός, ανάλογα και με το πως θα παίξουμε κι εμείς δε μπορείς να πεις ότι αυτό που θέλεις να κάνεις, θα το κάνεις κιόλας. Οπωσδήποτε με μία μεγαλύτερη ομάδα που και στην Ευρώπη έχει όνομα είναι ένα κίνητρο και για μας και για τους παίκτες μας και για όλους μας να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πάντως δημιουργήσατε αρκετές ευκαιρίες…

«Με τις ευκαιρίες που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Καλύτερα είναι να έχουμε ευκαιρίες γιατί έτσι πιστεύω πως θα έρχεται και το γκολ. Πάντα παίζει ρόλο και με ποιον παίζεις».

Πως περιμένετε να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός;

«Δεν μπορώ να σας πω πως ακριβώς περιμένω τον Ολυμπιακό. Έχει ορισμένα προβλήματα με μερικούς παίκτες, ωστόσο ο Ολυμπιακός παίζει πάντα το ίδιο, δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τακτική εννοώ. Πάει σε κάθε παιχνίδι με διαφορετικούς ρόλους και με σκοπό να κερδίζει το παιχνίδι. Θα το προσπαθήσει και με μας και θα δούμε τί θα επιλέξει».

Έχοντας ζήσει μεγάλες στιγμές με τον Ολυμπιακό, σας επηρεάζει έστω και συναισθηματικά το γεγονός ότι τον βρίσκετε απέναντί σας;

«Εκτιμώ και την ομάδα στην οποία δουλεύω, εκτιμώ και τη δουλειά μου. Βέβαια μετά από όλα αυτά εκτιμώ και τις ομάδες που δούλευα».


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...