Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστρέφει στην Γλυφάδα ο Παναθηναϊκός

Στο κλειστό της Γλυφάδας επιστρέφει το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης για τα εισιτήρια διαρκείας.

Ακαρπη αποδείχτηκε η αναζήτηση έδρας για τον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι του πράσινου ΤΑΑ προσπάθησαν να βρουν κάποιο κλειστό που να είναι πιο κοντά στην Αθήνα ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Δύο από τους βασικούς λόγους ήταν η πληρότητα των κλειστών αυτή την εποχή αλλά και το γεγονός ότι οι περισσότεροι υπεύθυνοι των γηπέδων δεν ήθελαν το Τριφύλλι.
Έτσι, οι πράσινοι μέσα από την ανακοίνωσή τους για τα διαρκείας επισημοποίησαν την επιστροφή τους στο κλειστό της Γλυφάδας.

Η ανακοίνωση για τα διαρκείας: "Κυκλοφορούν από σήμερα (28/9) οι κάρτες διαρκείας και οικονομικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού Α.Ο-ΤΑΑ. Με έδρα το κλειστό της Γλυφάδας «Μ. Λιούγκας» και την πεποίθηση ότι οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού θα στηρίξουν ακόμα μια αγωνιστική προσπάθεια του ιστορικού τμήματος του Συλλόγου που στα δύσκολα αποδεικνύεται πολύ σκληρό για να πεθάνει!
Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να ενισχύσουν το Τριφύλλι γιατί αυτό είναι η… δύναμή μας!

Οι κάρτες διαρκείας & οικονομικής ενίσχυσης για όλους τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού κοστίζουν 25Ευρώ (απλές) ενώ για όσους έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν ακόμα περισσότερο στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, υπάρχουν και οι VIP-Golden που κοστίζουν 75 Ευρώ.
Σημεία που διατίθενται καθημερινά οι κάρτες διαρκείας&οικονομικής ενίσχυσης 2012-13 του Παναθηναϊκού Α.Ο :
Από τη Θύρα 7 στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας
Από τα Γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο (Κόνιαρη 45 & Λ. Αλεξάνδρας, 3 Όροφος/ Τηλ. 2106444401/2)
Από τον Κεντρικό Σύνδεσμό του Ενιαίου Φορέα (Τηλ. Επικοινωνίας 210 64.36.757) ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...