Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Στον Ηρακλή ο Ιμπραχίμα Μπανγκουρά

Η ΠΑΕ Ηρακλής λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρόνου μεσοεπιθετικού Ιμπραχίμα Μπανγκουρά
 
Σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη προχώρησε η ΠΑΕ Ηρακλής λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Football League.

Συγκεκριμένα, ο "γηραιός" ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού Ιμπραχίμα Μπανγκουρά ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τζαλίμπα του Μάλι.

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ιμπραχίμα Μπανγκουρά. O Ιμπραχίμα Μπανγκουρά είναι 29 χρονών και είναι διεθνής με την Εθνική Γουινέα από το 2005 με 22 συμμετοχές", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

O Μπανγκουρά, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα το 2001 στην Ίστρ (13 συμμετοχές - 1 γκολ) , αλλά και στην Τρουά όπου μεταγράφηκε την επόμενη χρονιά και παρέμεινε μέχρι το 2008 καταγράφοντας συνολικά 108 συμμετοχές και οκτώ γκολ.

Στην συνέχεια μετακόμισε στην Τουρκία και την Ντενιζλίσπορ όπου καθιερώθηκε και έγινε από τους αγαπημένους της κερκίδας για τον πανηγυρισμό του στα γκολ.

Στην τουρκική ομάδα κατέγραψε 29 συμμετοχές και τρία γκολ, πριν αναχωρήσει για την γειτονική Κόνιασπορ παίζοντας οκτώ παιχνίδια και εν συνεχεία στην Λανκαράν του Αζερμπαιτζάν όπου είχε μια από τις πιο γεμάτες του χρονιές με 16 συμμετοχές και 9 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...