Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Απίστευτη ανατροπή η Μπαρτσελόνα με Σεβίλη

Ομάδα που έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να χάσει τον τίτλο είναι η Μπαρτσελόνα. Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Σεβίλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα έφερε τα πάνω κάτω και νίκησε 3-2 με γκολ του Βίγια στις καθυστερήσεις.

Έξι στα έξι για τους Καταλανούς στην πριμέρα ντιβιζιόν με...επική ανατροπή. Τροχόφσκι και Νεγρέδο έβαλαν μπροστά με 2-0 την ομάδα της Ανδαλουσίας (26΄και 48΄), ωστόσο, από κει και πέρα ο Φάμπρεγας...ντύθηκε Μέσι και με δύο προσωπικά γκολ έφερε το ματς στα ίσια. Στο 52΄ με υπέροχο σουτ μείωσε σε 2-1, ενώ στο 72΄ ήταν αυτός που κέρδισε την αποβολή του Μέντελ, η οποία αποδείχθηκε καθοριστική στην εξέλιξη του αγώνα. Ένα λεπτό πριν το τέλος μετά από ασίστ του Μέσι ο Φάμπρεγας έκανε το 2-2 και στις καθυστερήσεις ο Βίγια ολοκλήρωσε την «ολική επαναφορά» της «Μπάρτσα».

Στα υπόλοιπα τρία ματς της χθεσινής πρώτης ημέρας της 6ης αγωνιστικής οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν. Οι δύο, μάλιστα, με το ίδιο σκορ (2-0). Στο 12΄ ο Φεγκούλι και στο 59΄ ο Βιέρα διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 της Βαλένθια επί της Σαραγόσα, ενώ στο ντέρμπι των Βάσκων, η Σοσιεδάδ επιβλήθηκε με 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο (62΄ Γκρίζμαν, 72΄πεν, Βέλα).

Η εκπληκτική πορεία της Μάλαγα στο πρωτάθλημα συνεχίζεται. Αυτή την φορά η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι συνέτριψε 4-0 στην έδρα της τη Μπέτις με διαφορετικούς σκόρερ. Ο Χοακίν στο 13΄ με πέναλτι έκανε το 1-0, ο Σαβιόλα στο 28΄ το 2-0, για να έρθει στο 72΄ ο Αμάγια με αυτογκόλ να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 74΄ ο Ίσκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...