Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ελλάδα Μπορείς ! Μπορείς να προκριθείς!

Μία βατή κλήρωση είχε η Ελλάδα για τους ομίλους του Euro 2012, καθώς η θεά τύχη ήταν γενναιόδωρη μαζί της, αφού η κληρωτίδα έβγαλε για αντιπάλους της, τις Πολωνία, Ρωσία, Τσεχία. Η εθνική ομάδα μας βρίσκεται στον όμιλο Α και η πρεμιέρα της θα γίνει στις 8 Ιουνίου 2012.

Ο Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να αισθάνεται πολύ ευτυχής αφού ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε ό,τι μπορούσε για να αποφύγει η Ελλάδα τους δύσκολους αντιπάλους όπως η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία ή την Ολλάνδία από το πρώτο γκρουπ δυμανικότητας. Αλλά δεν έμεινε ως εκεί καθώς από το δέυτερο γκρουπ στο οποίο ήταν η Ρωσία υπήρχαν και οι Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία, και σαν να μην έφτανε αυτό από το τέταρτο και τελευταίο γκρουπ κληρώθηκε με την Τσεχία η οποία τα τελευτάια χρόνια δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στο ίδιο όμιλο με την Τσεχία ήταν η Ιρλανδία η Πορτογαλία και η Γαλλία τις οποίες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέφυγε.

Μπορούσαν να είναι πιο ευχάριστα λοιπόν τα νέα από το Κίεβο για την Ελλάδα;

Η πρεμιέρα της εθνικής μας θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου με την διοργανώτρια Πολωνία. Επειτα θα αγωνιστεί στις 12 Ιουνίου και το τελευταίο παιχνίδι στον όμιλο είναι προγραμματισμένο για τις 16 Ιουνίου.

Αναλυτικά, οι όμιλοι:

1ος Όμιλος
Πολωνία
Τσεχία
ΕΛΛΑΔΑ
Ρωσία

2ος Όμιλος
Ολλανδία
Δανία
Πορτογαλία
Γερμανία


3ος Όμιλος
Ισπανία
ΕΪΡΕ
Κροατία
Ιταλία

4ος Όμιλος
Ουκρανία
Γαλλία
Σουηδία
Αγγλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...