Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ικανοποιημένοι για την κλήρωση οι Έλληνες διεθνείς

Για την ανάγκη ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να εμφανιστούν σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια της Εθνικής στο Euro 2012 μίλησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο πολύπειρος επιθετικός παραδέχθηκε πως η κλήρωση ήταν μάλλον βατή για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όμως επέστησε την προσοχή στο ότι όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές.

«Δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις μία κλήρωση πιο εύκολη ή πιο δύσκολη. Η αλήθεια είναι ότι είναι πιο βατή, όμως στο ποδόσφαιρο σήμερα δεν υπάρχει πλέον εύκολο παιχνίδι. Θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες, αν όμως δεν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα έχουμε πρόβλημα», σχολίασε.

Σχετικά με το τι θα έπρεπε να φοβίζει την Εθνική, είπε: «Η Πολωνία είναι διοργανώτρια που σημαίνει πως θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της και μάλιστα στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Επίσης η Ρωσία είναι πολύ καλή ομάδα, με ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης».

Στη σημασία της πρεμιέρας στάθηκε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Μάκος στις δικές του δηλώσεις.

«Πιστεύω πως ιδιαίτερη σημασία έχει το πρώτο παιχνίδι με την Πολωνία, που ως γηπεδούχος και διοργανώτρια θα έχει τον ενθουσιασμό και θα θέλει να πετύχει κάτι καλό μπροστά στον κόσμο της. Εάν πάμε καλά, η ψυχολογία θα λειτουργήσει υπέρ μας από εκεί και πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...