Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Αποκλεισμός στο "χρυσό" σετ για Ολυμπιακό

Κοντά σε μία τεράστια πρόκριση έφτασε ο Ολυμπιακός, που νίκησε με 3-1 τη Νίζνι στο κλειστό του Ρέντη, αλλά λύγισε στο "χρυσό" σετ και δεν θα βρεθεί στα ημιτελικά του CEV Cup.


Το καλύτερό του παιχνίδι εδώ και αρκετό καιρό πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νίζνι Νόβγκοροντ, φτάνοντας στη νίκη με 3-1 σετ, ισοφαρίζοντας την ήττα του με 0-3 στο πρώτο ματς για το Challenge Round του CEV Cup. Ωστόσο, οι "ερυθρόλευκοι" εμφανίστηκαν κουρασμένοι στο "χρυσό" σετ, με συνέπεια να το χάσουν με 8-15 και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.


Οι Πειραιώτες μπήκαν νωθρά στο ματς, έχασαν πολύ εύκολα το πρώτο σετ, αλλά ως δια μαγείας μεταμορφώθηκαν στη συνέχεια. Βελτιώνοντας αισθητά το σέρβις και την υποδοχή τους, μπλόκαραν τους Ρώσους, που για τρία σετ έμοιαζαν χαμένοι. Οι Γιορντάνοφ και Καλντέιρα πυροβολούσαν αδιακρίτως, ενώ ο Στεφάνου έβγαζε άμυνες παντού. Έτσι ήρθε η νίκη με 3-1, η οποία οδήγησε την υπόθεση-πρόκριση στο "χρυσό" σετ.

Εκεί, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά, προηγήθηκαν με 3-0 και 8-4 με συνεχόμενους πόντους του Παβλόβ και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αντιδράσει. Έτσι, το 15-8 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά, αδικώντας την προσπάθεια των παικτών του Δημήτρη Καζάζη.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Τα σετ: 18-25, 25-21, 25-21, 25-22

Χρυσό σετ: 8-15

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Καζάζης): Χριστοφιδέλης 4, Γιούρισιτς 14, Καλντέιρα 21, Γιορντάνοφ 28, Σμαραγδής 9, Κουρνέτας 1, Στεφάνου (λ - 79%) / Μαρούλης, Σωτηρίου

ΝΙΖΝΙ (Κονσταντίνοφ): Έσκο 6, Οσταπένκο 11, Παβλόβ 21, Σάβιν 17, Νίκιτς 16, Κουλέσοβ 7, Γιανούτοβ (λ - 58%) / Αμπράμοβ 1, Σούλγκιν, Τιούριν 1, Λιάμιν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...