Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Περίπατος Ολυμπιακού, 4-0 τον Πλατανιά

Με δύο ασίστ του Ιμπαγάσα και τέρματα των Αμπντούν, Φουστέρ, Μήτρογλου και Βλαχοδήμου ο Ολυμπιακός κέρδισε 4-0 τον Πλατανιά στα Χανιά επιστρέφοντας στις επιτυχίες

Για 55 λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν κακός και δυσκολευόταν απέναντι στον Πλατανιά, αλλά με την είσοδο του Ιμπαγάσα οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν και έφτασαν σε μία εύκολη νίκη, χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα. Ο Αμπντούν είχε ανοίξει το σκορ στο 19', αλλά ο Πλατανιάς ήταν ανταγωνιστικός και οι ερυθρόλευκοι εγκλωβισμένοι.

Ο Ιμπαγάσα ωστόσο νοικοκύρεψε το παιχνίδι της ομάδας του και αφού μοίρασε δύο ασίστ έδωσε τη δυνατότητα στους Φουστέρ και Μήτρογλου να χριστούν σκόρερ και να καθαρίσουν το τρίποντο. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Βλαχοδήμο και με καρέ τερμάτων ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κατέρρευσε ο Πλατανιάς μετά το 0-2, με τους κρητικούς να διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι και ενώ το ματς ήταν στο 1-0.

Με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και πολλά λάθη, αλλά με σχετικά καλό ρυθμό ολοκληρώθηκε το α' μέρος. Το ματς ήταν ισορροπημένο με τον Πλατανιά να μπαίνει καλύτερα και να απειλεί με τον Ναζλίδη στο 8', αλλά τον Ολυμπιακό να προηγείται στην πρώτη του ευκαιρία χάρη σε γκολ του Αμπντούν. Ο Φετφατζίδης έκλεψε από τον Αγκιλέρα έξω από την περιοχή, βρήκε τον αλγερινό και αυτός με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο 19', σημειώνοντας το 7ο γκολ του.

Με τους Γκρέκο, Μασάντο να μην προωθούν σωστά το παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι είχαν πρόβλημα στην ανάπτυξη και δεν απειλούσαν. Είναι χαρακτηριστικό πως εκτός του γκολ, είχαν μία ακόμα καλή στιγμή με τον Μήτρογλου στο 45'. Οι κρητικοί ήταν αρκετά κινητικοί, έφταναν σχετικά εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά στην τελική ενέργεια τα... χαλούσαν, καταγράφοντας δύο αδύναμα σουτ με Γιάννου και Αναστασάκο.Ο Πλατανιάς διαμαρτύρεται για τη φάση του 39', εκεί που ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μέγερι στον Αναστασάκο, με τον Κάκο πάντως να καταλογίζει επιθετικό φάουλ.

Ανάλογη η εικόνα και στην επανάληψη με τον Ολυμπιακό να είναι εγκλωβισμένος και τον Μίτσελ να προσπαθεί να αλλάξει ταχύτητα στην ομάδα, ρίχνοντας στο ματς Ιμπαγάσα και Φουστέρ (στο 54'). Ο Πλατανιάς, που είχε κυρίως την πρωτοβουλία, άγγιξε το γκολ στο 59' με τον Αγκιλέρα, ενώ στην ίδια φάση οι κρητικοί διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για παράβαση πέναλτι του Μανωλά στον Γιάννου.

Τρία λεπτά αργότερα ωστόσο και μετά από νέο λάθος στην άμυνα του Πλατανιά, οι δύο αλλαγές του Μίτσελ συνδυάστηκαν ωραία και ο Φουστέρ έγραψε το 2-0 με άψογο πλασέ. Ο ΟΠλατανιάς απογοητεύτηκε και ο Ολυμπιακός πλέον είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του, χάνοντας στο 65' με τον Μήτρογλου ανεπανάληπτη ευκαιρία. Με τον Ιμπαγάσα στην 11άδα η δημιουργική ικανότητα των ερυθρολεύκων ανέβηκε κατακόρυφα και μετά από ασίστ του αργεντίνου ο Μήτρογλου στο 80' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με ψύχραιμο πλασέ. Οι πειραιώτες είχαν και τέταρτο γκολ, όταν στις καθυστερήσεις ο Μήτρογλου βρήκε ωραία στη μικρή περιοχή τον Βλαχοδήμο, που από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...