Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Μουρίνιο: "Εύχομαι να περάσει η Μάντσεστερ τον Ολυμπιακό"

Το ξεκίνημα της σεζόν βρήκε τέσσερις αγγλικές ομάδες μέσα στις 32 κορυφαίες της Ευρώπης, όμως πλέον έχουν απομένει μόνο δύο εκπρόσωποι του Νησιού μετά τον αποκλεισμό των Μάντσεστερ Σίτι (από Μπαρτσελόνα) και Άρσεναλ (από Μπάγερν) στη φάση των "16" του Champions League.


Αυτές είναι η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ντέιβιντ Μόγιες, με τον Πορτογάλο να ερωτάται για αυτό το γεγονός στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (ενόψει του εκτός έδρας αγώνα που έχει να δώσει το Σάββατο με την Άστον Βίλα η Τσέλσι) και να τάσσεται υπέρ των "κόκκινων διαβόλων":


"Προσπάθησα να δείξω σεβασμό απέναντι στις άλλες δύο αγγλικές ομάδες (σ.σ. Μάντσεστερ Σίτι και Άσρεναλ) και θέλω να κάνω το ίδιο και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Νομίζω ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και της εύχομαι να πάρει την πρόκριση. Υποστηρίζω τις αγγλικές ομάδες και δεν ήμουν χαρούμενος που είναι εκτός διοργάνωσης".

 Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε στιγμιότυπο από το τελευταίο ματς της Τσέλσι στο Champions League, απέναντι στην Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη
Όσον αφορά στη μάχη του τίτλου, ο Μουρίνιο επανέλαβε πως "αυτή τη στιγμή τέσσερις ομάδες μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο ενώ για το σημαντικό παιχνίδι της ομάδας του στο "Βίλα Παρκ", δήλωσε:

"Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Αν πάρουμε τρεις πόντους θα είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα ενώ και ο ένας πόντος δεν θα είναι άσχημος. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ύστερα έχουμε την Άρσεναλ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...