Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Φιγκερόα: «Χαίρομαι για τη μεταγραφή αλλά και λυπάμαι που φεύγω»

Την τελευταία συνέντευξή του ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού παραχώρησε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Μαλαισία όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα της Τζοχόλ Νταρούλ Τακζίμ.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο Φιγκερόα δήλωσε διπλά χαρούμενος: αφενός επειδή εξασφάλισε ένα άκρως ικανοποιητικό συμβόλαιο στο λυκόφως της καριέρας του, αφετέρου επειδή με τη μεταγραφή του θα συνεισφέρει από την πλευρά του με ένα πολύ καλό ποσό που θα λάβουν οι «πράσινοι» από τον ασιατικό σύλλογο για την παραχώρησή του.

Ο Αργεντινός επιθετικός, πάντως, δήλωσε ταυτόχρονα στεναχωρημένος που φεύγει από τον Παναθηναϊκό, «την ομάδα που με στήριξε», όπως είπε, αναφέροντας ότι αρχικά η διοίκηση δεν ήταν θετική στο ενδεχόμενο της αποχώρησής του.

«Ήρθε μια πρόταση πολύ σημαντική για μένα και την οικογένειά μου. Ήταν κάτι που δεν άρεσε πολύ στο σύλλογο από την αρχή, από την άλλη όμως είμαι χαρούμενος που με αυτή τη μεταγραφή βοηθάω τον Παναθηναϊκό. Μίλησα με την οικογένειά μου, το σκέφτηκα καλά και ήθελα να εξασφαλίσω ένα καλό συμβόλαιο», δήλωσε ο Φιγκερόα.

«Στεναχωριέμαι που αφήνω μία ομάδα τόσο καλή και ειδικά τους οπαδούς που με υποστήριξαν τόσο πολύ. Ευχαριστώ τους οπαδούς και την ομάδα, όλο το τεχνικό επιτελείο και όλο τον κόσμο που βοήθησε στο να αισθάνομαι άνετα» πρόσθεσε ο ικανός επιθετικός, που όταν ρωτήθηκε για την καλύτερη στιγμή του στο ελληνικό πρωτάθλημα απάντησε πως αυτή ήταν το γκολ εναντίον του Ολυμπιακού, πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...