Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ο Μπουμσόνγκ με 4,5 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό

Τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ επιβεβαιώνουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Ο 31χρονος στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους» υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Από πλευράς «τριφυλλιού» κάνουν λόγο για συμβόλαιο (3+1) και ότι ο παίκτης αναμένεται στην Αθήνα μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «football365» ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός τα βρήκε σε όλα με το «τριφύλλι» και περιμένει να μείνει ελεύθερος από τη Λιόν, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2011. Το θέμα πλέον είναι τυπικό και μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.
Επίσης η γαλλική εφημερίδα "L' Equipe" σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μπουμσόνγκ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, ενώ στη χθεσινή της έκδοση έγραψε ότι ο παίκτης δεν ήταν και τόσο "ζεστός" για να συνεχίσει την καριέρα του στους "πράσινου".

Παράγοντες του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσαν τα δημοσιεύματα των γαλλικών μέσων ενημέρωσης και κάνουν λόγο για συμβόλαιο (3+1) χρόνια, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα καταβληθούν στη Λιόν 600.000 ευρώ, ώστε να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη.

Ο Μπουμσόνγκ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα και αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το νέο συμβόλαιο, θα ακολουθήσει την αποστολή στον Καναδά και στις ΗΠΑ. Οι «πράσινοι»  θα δώσουν φιλικά παιχνίδια με την Ίντερ στις 3 Αυγούστου στο Τορόντο και με τη Μίλαν τρεις ημέρες αργότερα στο Ντιτρόιτ.

Ο 31χρονος στόπερ αναμένεται να συμμετάσχει στα ματς, καθώς από πλευράς φυσικής κατάστασης βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, αφού έχει ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με τη Λιόν.

Επέστρεψε ο Παναθηναϊκός από την Αυστρία


Επέστρεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Αυστρία μετά από παραμονή δέκα ημερών, όπου πραγματοποίησε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Τα σημάδια κόπωσης από τη μεγάλη προσπάθεια ήταν εμφανή στα πρόσωπα των παικτών του «τριφυλλιού». Ο Αλέξης Τζόρβας εξέφρασε την αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και ότι η ομάδα έχει μπροστά της αρκετή δουλειά.

Από την πλευρά του, ο Στέργος Μαρίνος είπε: «Κάναμε καλή δουλειά όλες αυτές τις μέρες. Δώσαμε μία σειρά φιλικών για να δούμε που βρισκόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα γιατί υπάρχει κούραση. Τώρα θα δούμε τι δουλειά έχουμε κάνει που έχουμε τέσσερα δυνατά φιλικά με δυνατούς αντιπάλους».

Τέλος οι Γκαλίνοβιτς και Μελίσσης

Οι Μάριο Γκαλίνοβιτς και Χρήστος Μελίσσης θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης τερματοφύλακας θα κληθεί στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ενημερωθεί για την απόφαση της διοίκησης και θα του ζητηθεί να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Μετά την απόκτηση του Ντάνιελ Φερνάντες, ο Νίκος Νιόπλιας επιθυμεί να παραμείνει ο Ορέστης Καρνέζης ως τρίτος τερματοφύλακας, συνεπώς ο Γκαλίνοβιτς περισσεύει. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Μελίσση, ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...