Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Παναθηναϊκός: Θέμα ωρών του στόπερ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το περιβόητο θέμα του στόπερ και στον Παναθηναϊκό εμφανίζονται αισιόδοξοι πως σύντομα θα «χτυπήσουν» με μεγάλη μεταγραφή. Μπουμσόνγκ, αλλά και όνομα έκπληξη στη λίστα του Νιόπλια

Μπορεί η περίπτωση του Κρις να «στράβωσε», για τον Γκαλάς ο Παναθηναϊκός να αποσύρθηκε, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το θέμα του αμυντικού έχει μείνει πίσω. Αντίθετα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

Ο Μπουμσόνγκ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ο Μέιρα ακολουθεί, με τον Νίκο Νιόπλια να έχει εισηγηθεί θετικά για τους δυο ποδοσφαιριστές, αφού συγκεντρώνουν τα στοιχεία που θέλει.

Βέβαια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η λίστα έχει και ένα όνομα – έκπληξη, το οποίο στον Παναθηναϊκό κρατούν επτασφράγιστο μυστικό, το οποίος πάντως θα προκαλέσει εντύπωση. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του αμυντικού, ώστε ο παίκτης να μπει σύντομα στην ομάδα και να συμμετάσχει στα δυνατά φιλικά ματς. Οι Γάλλοι πάντως επιμένουν για τον Μπουμσόνγκ, ενώ έβαλαν στο... παιχνίδι και τον Ζεμπινά.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...