Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Σαββατοκύριακο εξελίξεων στον ΠΑΣ

Η άφιξη Χριστοβασίλη στο Ελατοχώρι θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις στο μεταγραφικό τομέα
Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπουν το Σαββατοκύριακο όλα τα εκκρεμή ζητήματα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, καθώς η άφιξη του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη στο Ελατοχώρι αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις. Ο πρόεδρος της ομάδας θα έχει συνεργασία με τον προπονητή Στεφάν Ντεμόλ, στην οποία θα γίνει μια αποτίμηση του ρόστερ και θα κριθεί αν πρέπει να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση και σε ποιες θέσεις.Καταλυτική θα είναι και η εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα στο πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Βέροια που επίσης πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Ελατοχώρι.Δεδομένες πρέπει να θεωρούνται δύο μεταγραφές, μία για την επιθετική γραμμή και μία για το κέντρο, ενώ πολλά θα κριθούν από την εξέλιξη που θα υπάρξει στο θέμα του Μπακαγιόκο. Αν και στις προθέσεις των ανθρώπων του ΠΑΣ ήταν αρχικά η λύση του συμβολαίου του, ίσως τελικά ο Ιβοριανός επιθετικός συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη γιαννιώτικη ομάδα, με δεδομένο πάντα πως θα δεχθεί να μειώσει τις ετήσιες απολαβές του. Ο Μπακαγιόκο δείχνει όρεξη στην προπόνηση, ενώ στα οικογενειακά διπλά που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση, συνεργάζεται καλά με τον Σκούφαλη και «βλέπει» δίχτυα.Η καθυστέρηση, που παρατηρείται στην απόκτηση ενός επιθετικού, έχει σχέση και με την εκκρεμότητα που συνεχίζει να υφίσταται με τον Πατρίκ Ντιμπαλά. Αν και ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται με δεδομένη την προσφυγή του, αν αυτή απορριφθεί, τότε θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, κάτι που δε μπορεί να θεωρείται και απολύτως σίγουρο. Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενδιαφέρον για τον υψηλόσωμο επιθετικό του ΠΑΣ υπάρχει από την πλευρά του Ηρακλή.Για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ακολουθεί ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Και αυτό το παιχνίδι αναμένεται να το παρακολουθήσει ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ενώ ενδεχομένως να υπάρξει συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της αχαϊκής ομάδας και πρώην μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ, προκειμένου να ρυθμιστούν κάποιες οικονομικές εκκρεμμότητες και να διαλυθούν τα σύννεφα στις σχέσεις τους.
Πάτησε γήπεδο ο Παππάς

Με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ελατοχώρι Πιερίας.Το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα. Το ευχάριστο για τον Στεφάν Ντεμόλ είναι ότι ο
 Κώστας Παππάς ύστερα από δύο μήνες αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στο πόδι, πάτησε και πάλι γήπεδο και ξεκίνησε το ατομικό του πρόγραμμα με μπάλα.
Από εκεί και πέρα ο
 Λάμπρος Βαγγελής συνέχισε και χθες τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Το απόγευμα δεν υπήρξε προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές, αφού το πρόγραμμα περιελάμβανε μασάζ και πισίνα.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...