Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Κοντά στον ΑΟ Κέρκυρας ο Ζεράρντο Μπλάνκο

Την «κυανέρυθρη» φανέλα θα φορέσει εντός των αμέσως επόμενων ημερών ο Ζεράρντο Αλφρέντο Μπρούνα Μπλάνκο, ο οποίος εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΟ Κέρκυρα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με ασφαλείς πληροφορίες μας, οι «Φαίακες» τα έχουν βρει σε όλα τόσο με τον 19χρονο χαφ, όσο και με την ομάδα του, τη Λίβερπουλ. Ο Αρηεντινός παίκτης έρχεται με τη μορφή δανεισμού, αλλά υπάρχει οψιόν αγοράς από τον ΑΟΚ. Η συμφωνία για τη μετακίνησή του από το Λίβερπουλ στο «νησί των Φαιάκων» μάλλον θα ολοκληρωθεί αυτό το σαββατοκύριακο και ο ταλαντούχος μέσος θα αποτελέσει το 10ο απόκτημα των νησιωτών.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται αριστερά στη μεσαία γραμμή και θα αποτελέσει μια πολύ καλή λύση για τον Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν έχει στη διάθεσή του κάποιον «καθαρόαιμο» αριστερό χαφ.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Άνδρας Σίμον, το οποίο ο ΑΟ Κέρκυρα ζήτησε επίσης ως δανεικό από τους «κόκκινους», η περίπτωσή του δείχνει να… κολλάει. Ο 20χρονος Ούγγρος φορ έχει τραυματιστεί σε μια προπόνηση και οι «Φαίακες» πλέον τηρούν στάση αναμονής.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...