Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκαν κανονικά Σορλέν, Βιερίνια και Ίβιτς


Η αντίστροφη μέτρηση του σπουδαίου αγώνα μεταξύ του Άγιαξ και του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει από την στιγμή που πάτησε η αποστολή του ΠΑΟΚ το πόδι της στην Ολλανδία. Προπονήθηκαν κανονικά οι Σορλέν, Βιερίνια και Ίβιτς στα βοηθητικά γήπεδα του Άγιαξ, έξω από την Άμστερνταμ Αρένα.

Από την Δευτέρα(26/7) ο Δικέφαλος βρίσκεται στο Άμστερνταμ προκειμένου η να συνηθίσει τις κλιματολογικές συνθήκες, αλλά και οι παίκτες να δουλέψουν με ηρεμία και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι χαρακτηριστικό πως η προπόνηση του ΠΑΟΚ ήταν ανοιχτεί για ένα τέταρτο για τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους. Στην συνέχεια οι πόρτες έκλεισαν και ο Μάκης Δερμιτζάκης μαζί με τους ποδοσφαιριστές του.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Παύλος Δερμιτζάκης μάζεψε τους παίκτες του στο κέντρο και τους μιλούσε για περίπου δέκα λεπτά. Ο τεχνικός του Δικεφάλου θέλησε μ’ αυτό τον τρόπο να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του ενόψει της αναμέτρησης με τον Άγιαξ. Ο Καβαλιώτης τεχνικός ζήτησε να δείξουν πάθος και αποφασιστικότητα στο παιχνίδι τους. Αυτό που δεν θέλει ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι οι παίκτες του να μην φοβηθούν τον αντίπαλο.

Ο Δερμιτζάκης από το ξεκίνημα της προπόνησης είδε να συμμετέχουν κανονικά οι Βιεϊρίνια και Σορλέν, αλλά και ο Ιβιτς, τρεις παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών. Το πρώτο σκέλος της προπόνησης, που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, έγινε υπό τις οδηγίες του νέου γυμναστή της ομάδας, Νίκου Καρύδα. Ενώ στο δεύτερο μέρος υπήρχε ασκήσεις τακτικής, αλλά και οικογενειακό δίτερμα.

Από τα πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο δίπλα στην ομάδα ήταν και οι Θόδωρος Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας. Τα δύο κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ περπάτησαν στον κεντρικό αγωνιστικό χώρο του "Αρίνα" και χάζευαν τα γήπεδο του Άγιαξ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...