Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Νέα νίκη για την ΑΕΚ


Από νίκη σε νίκη πετά η ΑΕΚ στα φιλικά παιχνίδια!

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγιεβιτς έδωσε χαρά στους ομογενείς και στο δεύτερο ματς που έδωσε στο έδαφος της Αυστραλίας. Με σκορ 2-1 επικράτησε της Μπλάκμπερν και πλέον βάζει βάσεις για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στο τουρνουά!

Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή, ιδιαίτερα στο αρχικό 45λεπτο. Τότε εξασφάλισε τη νίκη με δύο έξοχα σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ. Οι Αγγλοι τα είχαν χαμένα και μόνο στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν αισθητή την παρουσία τους, όταν και μείωσαν προς το τέλος το σκορ. Βέβαια, αν οι παίκτες του Μπάγιεβιτς ήταν προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια και αν δεν τους δυσκόλευε το γλυστερό λόγω της βροχής τερέν, μπορεί και έβαζαν περισσότερα γκολ!

Στο 20' ο Μπερνς άλλαξε τη μπάλλα με τους Καφέ και Λυμπερόπουλο. Τελικός αποδέκτης ο Σκόκο, σουτ και 1-0! Το 2-0 ήρθε στο 24' όταν ο Λεονάρντο έβγαλε τη σέντρα και ο Λυμπερόπουλος με σουτ από κοντά πέτυχε το γκολ.

Η Μπλάκμπερν μείωσε στο 84' (2-1) με κεφαλιά του Τζόουνς από κοντά.

ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας (74' Γιάχιτς), Λαγός (35' Καράμπελας), Δέλλας, Μαϊστόροβιτς, Καφές, Μάκος, Σκόκο, Λυμπερόπουλος (84' Μπλάνκο), Λεονάρντο (73' Εντερ), Μπερνς (69' Ντιόπ).

Μπλάκμπερν: Ρόμπινσον, Γιάκομπσεν, Τζόουνς, Χάνλεϊ, Ζιβέ(39' Τσιμποντά), Εμερτον (61' Χόιλετ), Αντριους, Ν' Ζόνι (71' Ντιούφ), Ρόμπερτς, Νταν (58' Πέντερσεν), Ολσον (67' Μόρις).
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...