Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Πέμπτος ο Ιακωβάκης, δέκατη η Πέρρα

Την 5η θέση κατάφερε να αποσπάσει ο Έλληνας  πρωταθλητής των 400 μέτρων στον τελικό του αγωνίσματος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Βαρκελώνης, σημειώνοντας χρόνο 49.38 και, έτσι, δε κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του κατέκτησε το 2006.
Όπως μεταδίδει το sport-fm.gr ο 30χρονος σταρ ξεκίνησε πολύ καλά, όμως στην τελευταία στροφή έμεινε από δυνάμεις και έχασε και την τέταρτη θέση, που φαινόταν σίγουρη.
Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε ο Βρετανός Ντέιβιντ Γκριν με 48.12, κάτι που αποτελεί εθιμικό ρεκόρ, κάνοντας εκπληκτική κούρσα στο φινάλε. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο συμπατριώτης του Ρις Γουίλιαμς με 48.96, κάτι που αποτελεί ατομικό ρεκόρ, ενώ στην Τρίτη θέση βρέθηκε  ο Ουκρανός Στάνισλαβ Μέλνικοφ με 49.09, επίσης ατομικό ρεκόρ.
Από την Αθανασία Πέρρα, τώρα, όλοι περίμεναν κάτι καλύτερο στον τελικό του τριπλούν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου της Βαρκελώνης.
Όμως, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δε στάθηκε το ύψος των περιστάσεων.
Η Πέρρα, φανερά αγχωμένη, κατέλαβε τη δέκατη θέση με καλύτερο άλμα στα 13.83 στην τρίτη της προσπάθεια, αυτό όμως δεν της έφτασε ώστε να μπει στην οκτάδα που θα διεκδικούσε τα μετάλλια.
«Μου βγήκε κούραση και μια ενόχληση που είχα στο γόνατο. Δεν είχα άγχος, αλλά το πρόβλημα στο πόδι δεν με άφησε να κάνω κάτι παραπάνω. Κάθε εμπόδιο για καλό», δήλωσε η Ελληνίδα αθλήτρια μετά το τέλος του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...