Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Αδαμίδης: Νταμπλ και Ευρώπη για την ΑΕΚ


Αφού πρώτα απέσπασε κολακευτικά σχόλια για την ποιότητα της ΑΕΚ από τον προπονητή τής Μπλάκμπερν, Σαμ Αλαρντάις, ο Σταύρος Αδαμίδης ανέβασε για μια ακόμη φορά τον πήχη στο... ταβάνι. «Οι στόχοι της ΑΕΚ είναι γνωστοί και είναι πάντα υψηλοί.

Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και μια καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», σχολίασε ο πρόεδρος της ΑΕΚ στο περιθώριο του επίσημου γεύματος που παρέθεσαν οι διοργανωτές του τουρνουά του Σίδνεϊ. «Αναλάβαμε την ΠΑΕ πριν από τέσσερις μήνες σε μια δύσκολη περίοδο, τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τη χώρα γενικότερα. Δουλεύουμε καθημερινά για να λύσουμε όλα τα ανοιχτά θέματα», πρόσθεσε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Αυστραλούς... «για την τιμή που μας έκαναν να επιλέξουν την ομάδα μας για να συμμετάσχει σε αυτό το πολύ υψηλού επιπέδου τουρνουά».

Για τον Στ. Αδαμίδη, ωστόσο, η περιπέτεια στο Σίδνεϊ θα ολοκληρωθεί πριν κλείσει ο κύκλος των τριών φιλικών παιχνιδιών. Τα θέματα που δεν έχουν ακόμα διευθετηθεί είναι αρκετά και ο πρόεδρος της Ενωσης αναμένεται να βρίσκεται πίσω στην Αθήνα το αργότερο την Πέμπτη, προκειμένου να τα βάλει σε μία σειρά. Απ' τη μία πλευρά υπάρχουν οι υποθέσεις των χορηγιών και απ' την άλλη βεβαίως εκείνες που έχουν να κάνουν με το ρόστερ της ομάδας. Οσον αφορά τους σπόνσορες, ο Αδαμίδης δεν έκρυβε τις τελευταίες ημέρες την αισιοδοξία του πως οι υπογραφές στις συμφωνίες, που θα αποφέρουν στην ΠΑΕ περίπου 2,5 εκατ. ευρώ, θα έχουν μπει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Το ζήτημα που κυριαρχεί στην ατζέντα του δεν είναι άλλο, βεβαίως, από την πρόταση ανανέωσης στον Νάτσο Σκόκο. Το ραντεβού με τον ατζέντη τού Αργεντίνου μεσοεπιθετικού δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, ωστόσο πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το συμβόλαιο του Σκόκο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και στην ΑΕΚ επιδιώκουν να τον δελεάσουν, προσφέροντάς του (όπως και στον Τζιμπούρ) γενναία αύξηση, αλλά και ρήτρα για ενδεχόμενη μετεγγραφή του στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...