Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

«Δεν είναι ζεστός ο Μπουμσόνγκ»


Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού μιας και ο Δημήτρης Γόντικας είχε μαραθώνιες διαπραγματεύσεις. Ο Μπουμσόνγκ ή κάποια έκπληξη θα είναι ο νέος πράσινος στόπερ και δεν αποκλείεται να κλείσει μέχρι και σήμερα το μεσημέρι.

Ο αντιπρόεδρος του τριφυλλιού έχει πάρει πάνω του τις διαπραγματεύσεις και δεν σταματά να μιλάει στο τηλέφωνο με τους ενδιαφερόμενους. Στο πράσινο στρατόπεδο υπήρχε διάχυτη αισιοδοξία πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί ακόμα και σήμερα.
Το όνομα του στόπερ κρατάται σαν επτασφράγιστο μυστικά και από τον Παναθηναϊκό αναφέρουν πως πρόκειται για διεθνή παίκτη από τη Δυτική Ευρώπη, είναι πάνω από 1,85μ., και πληροί τις προυποθέσεις του Νιόπλια. Σίγουρα, μέσα στους υποψήφιους είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκο της Λιόν. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός παραχωρείται από τη γαλλική ομάδα μετά και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κρις. Το μόνο που σκέφτεται ο Μπουμσόνγκ είναι η εθνική Γαλλίας καθώς αν αποχωρήσει από το γαλλικό πρωτάθλημα μπορεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Λοράν Μπλαν να μην τον έχει στα πλάνα του.

Επίσης, υπάρχει και το όνομα «έκπληξη» που δεν έχει ακουστεί ποτέ και δεν έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας. Στα υπόψιν βρίσκεται πάντα και ο Φερνάντο Μέιρα. Πάντως, δεν αποκλείεται από το τριφύλλι να δοθεί δανεικός και ο Ματίας Μπιάρσμιρ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...