Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Πρέπει να παλέψουμε


Αλλο Μπέσα και άλλο Μακάμπι, είναι το μήνυμα του Εβαλντ Λίνεν για τον αποψινό (21:30, Novasports 1) αγώνα με την ισραηλινή ομάδα. Ο Γερμανός τεχνικός υπογράμμισε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και την αλβανική ομάδα που αντιμετώπισαν στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μια ευρωπαϊκή ομάδα και αν θέλουμε να περάσουμε θα πρέπει να παλέψουμε, τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Εμείς δεν θα αλλάξουμε την τακτική μας ανάλογα με τον αντίπαλο. Θέλουμε να κυριαρχούμε σε κάθε παιχνίδι». Για τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι σημαντικό απόψε να πάρουν οι παίκτες του τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα και να τελειώσουν τις φάσεις για να πετύχουν ένα καλό σκορ. «Είμαι τριάντα χρόνια στο ποδόσφαιρο και δείχνω πάντα σεβασμό στον αντίπαλο. Γνωρίζω ότι η Μακάμπι είναι μια καινούργια ομάδα (σ.σ.: απέκτησε δέκα διεθνείς Ισραηλινούς και ξένους, με αστέρι τον 30χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Νιβάλντο). Ομως, έτσι έπαιξαν και στο Μαυροβούνιο και δείχνουν ότι γίνονται ομάδα» συμπλήρωσε με έμφαση ο Γερμανός. Σε ερώτηση για το αν θα επηρεάσει αρνητικά την ομάδα του το γεγονός ότι απόψε θα παίξει σε παιχνίδι «κεκλεισμένων των θυρών», απάντησε με δόση χιούμορ: «Εχουμε μάθει να παίζουμε χωρίς κόσμο. Το κάνουμε κάθε μέρα στην προπόνηση και το κάναμε απέναντι στην Μπέσα και το έχουμε συνηθίσει».

Θέση στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα θα έχει απόψε -για πρώτη φορά σε επίσημο ματς- ο Ντένις Ρόμενταλ. Ο Λίνεν θα χρησιμοποιήσει ένα σύστημα 4-2-3-1. Ο Δανός και ο Μιραλάς θα παίξουν στα άκρα, ο Οσκαρ αναμένεται πίσω από τον Ντιόγκο στην επίθεση, ενώ στις θέσεις των αμυντικών μέσων θα είναι οι Ντουντού και Μαρέσκα. Ο Νικοπολίδης θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ και την αμυντική τετράδα θα απαρτίζουν οι Γκαλίτσιος, Μοντεστό, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο. Ο Βασίλης Τοροσίδης, που χθες εκπροσώπησε τους παίκτες στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, υποστήριξε ότι ο τραυματισμός του δεν τον άφησε πίσω και πως ο στόχος στο Γιουρόπα Λιγκ είναι να φτάσει η ομάδα όσο πιο μακριά γίνεται.

- Ο Ολυμπιακός δήλωσε στην ΟΥΕΦΑ τον Αλμπερτ Ριέρα (στη θέση του Βάντερσον) για τον επαναληπτικό του Τελ Αβίβ.

- Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σενεγαλέζου επιθετικού Μακούμπα Καντί των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...