Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ολυμπιακός-Μακάμπι 2-1, Γιαγκελόνια-Άρης 1-2

Ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το σε βάρος του σκορ του α' ημιχρόνου (18' πεν. Μεντούντζανιν) και με γκολ των Ζαϊρί (66') και Ρόμενταλ (73') κέρδισε την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 2-1. Ο Άρης πήρε πολύτιμη νίκη στην Πολωνία σε βάρος της Γιαγκελόνια με 2-1 και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μακάμπι 2-1 στο άδειο από κόσμο Καραϊσκάκη και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό με πέναλτι του Μεντουτζάνιν που παραχώρησε ο Γκαλίτσιος, είχαν δοκάρι στο 45' με τον Ιτζάκι, όμως οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή (κόκκινη στο 60’ ο Μπάνινγκ) ανέτρεψαν το σε βάρος τους σκορ με γκολ των Ζαϊρί (66’) και Ρόμενταλ (73’).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ντουντού, Μαρέσκα, Ρόμενταλ (80' Ιμπαγάσα), Μιραλάς (51' Ζαϊρί), Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ (62' Μήτρογλου)
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Στράουμπερ, Σαμπάν, Μπάνινγκ, Νιβάλντο, Μεντούντζανιν (80' Μπουζάγκαλο), Ιτζάκι (72' Άβιτορ), Ζιβ, Γκαφνί, Σιντιμπέ, Κολαούτι (62' Γιένι), Στρουλ.

Με δύο γκολ του Κάλβο (3' πεν. , 7'), ο Άρης επιβλήθηκε στο Μπιάλιστοκ της Γιαγκελόνια με 2-1 και ουσιαστικά μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης. Οι Πολωνοί μείωσαν στο 24' σε 2-1 με τον Κρζιμπ. Οι ¨"κίτρινοι" στοι πρώτο ημίχρονο επέβαλλαν το ρυθμό τους και διατήρησαν τον έλεγχο. Στο β' ημίχρονο οι Πολωνοί ανέβασαν την απόδοσή τους, ενώ οι "κίτρινοι" έπαιξαν με στόχο τη διατήηση των κεκτημένων.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ: Σαντομιέρσκι, Κασκελάν, Σκέλα, Λέφτσουκ (23' Χέρμες), Κούπιτς, Λάτο (59' Μπούρκχαρντ), Νοραμπουένα, Ρανγκέλ, Κρζιμπ, Γκροζίτσκι, Φρανκόφσκι (82' Μακουσέφσκι).
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Ναφτί (79' Πρίττας), Τόχα, Χαβίτο, Κάλβο (64' Τσεσνάουσκις), Κόκε (70' Καζναφέρης), Τσέζαρεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...