Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ολυμπιακός: Χάνει Μπιέλιτσα, φουλ για Άντερσον

Ο Ολυμπιακός φέρεται να αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος καταλήγει στην Κάχα Λάμποράλ και μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι για τον Άλαν Άντερσον.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα δεν έχει αποφασίσει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά οι πληροφορίες από το Βελιγράδι και τη Βσκονία κάνουν λόγο για τελειωμένη συμφωνία.

Ο 23χρονος Σέρβος συναντήθηκε χθες το βράδυ με τον ατζέντη του, Λουτσιάνο Καπικιόνι, για να συζητήσουν τα δεδομένα της υπόθεσης και να αποφασίσουν για την επόμενη ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός όσο και αν προσπάθησε, δεν κατάφερε να πλησιάσει την προσφορά της Κάχα Λαμποράλ και έτσι ο παίκτης είναι έτοιμος να υπογράψει στους πρωταθλητές Ισπανίας. Ο κυριότερος λόγος είχε να κάνει με την οικονομική διαφορά που υπήρχε στις δυο προτάσεις. Η Κάχα Λαμποράλ όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του από την περασμένη Πέμπτη καταθέτοντας πολύ καλύτερη πρόταση.

Επίσης, μια σημαντική παράμετρος που υπήρχε στις διαπραγματεύσεις ήταν η παρουσία ΝΒΑ out στο συμβόλαιο που προσφέρονταν στον παίκτη. Η Κάχα Λαμποράλ σύμφωνα με πληροφορίες από την Βασκονία του δίνει τη δυνατότητα να φύγει για το ΝΒΑ μετά το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο Ολυμπιακός στηρίχθηκε στην παρουσία του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του για να εξασφαλίσει την υπογραφή του παίκτη, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Οι «ερυθρόλευκοι» βλέποντας τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη και πλέον κινούνται προς άλλες κατευθύνσεις.

Μάλιστα, στον Πειραιά δεν χρονοτριβούν και για αυτό έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Άλαν Άντερσον. Ο Αμερικάνος φόργουορντ της Μακάμπι είχε προταθεί προ ημερών στον Ολυμπιακό, αλλά η περίπτωση του είχε τεθεί στο περιθώριο λόγω του ζητήματος του Μπιέλιτσα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όμως, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στον Άντερσον, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ για να συμμετάσχει σε training camp των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο Άντερσον είχε απασχολήσει τις προηγούμενες μέρες τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η «βασίλισσα» έκανε πίσω. Στο προσκήνιο υπάρχει μόνο η Σιένα, η οποία επίσης θέλει τον παίκτη, αλλά ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κινηθεί δυναμική για την απόκτηση του.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...