Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Λίνεν: Ισχυρότερη η Μακάμπι από την Μπέσα


Σαφώς πιο δύσκολη ομάδα από την Μπέσα χαρακτήρισε την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Έβαλντ Λίνεν και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παλέψει για να προκριθεί στην επόμενη φάση των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ισραηλινή ομάδα την Πέμπτη (21.30 Novasports 1) στο άδειο Καραϊσκάκη.

Ο Γερμανός προπονητής επισήμανε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με την Μπέσα που είναι μια αδύναμη ομάδα, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία και είναι σαφώς ισχυρότερη. Είπε ακόμα ότι στο δυναμικό της υπάρχουν εννέα καινούργιοι παίκτες, αλλά στις εμφανίσεις της κόντρα στην Μόγκρεν έδειξε καλά στοιχεία

Ο Λίνεν είπε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική κόντρα στους Ισραηλινούς και ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να κυριαρχήσει. Πρόσθεσε ακόμα ότι θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον Ρόμενταλ, ενώ θα αποφασίσει μετά την τελευταία προπόνηση για τους Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Σχετικά με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει το ματς χωρίς φιλάθλους, είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό και ότι για να προχωρήσει η ομάδα πρέπει να κερδίσει έστω και χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων της.

Τοροσίδης: «Δεν έχω μείνει πίσω»

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος είπε ότι «δεν έχω μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, ο τραυματισμός μου δεν με επηρέασε». Πρόσθεσε ότι πρωταρχικός στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να προκριθούν στους ομίλους και στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν μια καλή πορεία. Επίσης αναφέρθηκε και στις αλλαγές στην ομάδα, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο και επισήμανε ότι οι παίκτες που αποκτήθηκαν θα βοηθήσουν την ομάδα. Αναφορά έκανε στον Ρόμενταλ, τον οποίο και χαρακτήρισε μεγάλο ποδοσφαιριστή και θεωρεί την παρουσία του πολύτιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...