Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Στίβος: Αποκλείστηκαν οι Γράβαλος και Κυριακίδης


Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς των 400μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στη Βαρκελώνη οι Δημήτρης Γράβαλος και Πέτρος Κυριακίδης.

Ο Γράβαλος, ο οποίος έτρεξε πρώτος χρονικά, αφού ήταν στην 1η προημιτελική σειρά, τερμάτισε σε χρόνο 46.30 κατακτώντας την 7η θέση, ενώ ο Κυριακίδης με 46.90 κατετάγη 8ος.

Μετά το τέλος της κούρσας Γράβαλος δήλωσε: «Τα πήγα καλά. Έκανα φετινό ατομικό ρεκόρ, όμως περίμενα να κατέβω ακόμα πιο κάτω. Γνώριζα εξ αρχής ότι στα ημιτελικά θα ήταν δύσκολα. Ετρεξαν πολύ καλοί αθλητές στην σειρά μου. Από την πλευρά μου έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα».

Από την πλευρά του ο Κυριακίδης ανέφερε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, αν και έκανα κάποια λαθάκια στο κομμάτι μου. Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα στην σκυτάλη κι εύχομαι ό,τι καλύτερο στα παιδιά που συνεχίζουν».

Για την σκυταλοδρομία τέλος είπε: «Χωρίς τον Περικλή δύσκολο το έργο μας, αλλά θα προσπαθήσουμε. Όλα τα παιδιά σε πολύ καλή κατάσταση».

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αποχαιρέτησε όμως και η Αγνή Δερβένη. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ακυρώθηκε στα προκριματικά των 400μ., όπου μετείχε στην τρίτη και τελευταία σειρά, και έτσι δεν πήρε κατάταξη, αν και ούτως ή άλλως είχε τερματίσει μακριά από τις θέσεις που έδιναν το εισιτήριο για τον τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...