Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Με όνειρα στο Άμστερνταμ o ΠΑΟΚ


Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε σήμερα το πρωί (09:00) από το αεροδρόμιο Μακεδονία για την Ολλανδία, ενώ το παρών έδωσαν στον αερολιμένα και φίλοι της ομάδας, οι οποίοι και θα μεταβούν στο Άμστερνταμ, εμψύχωναν τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη και τους χειροκρότησαν.

Με την αποστολή ταξίδεψαν από πλευράς διοίκησης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Ζαγοράκης, μαζί με τη σύζυγο του Ιωάννα Λίλη, ο αντιπρόεδρος των «ασπρόμαυρων», Ζήσης Βρύζας και τα μέλη της διοίκησης: Μιχαηλίδης, Ποικιλίδης και Μηλιορίδης, ο Μανδρινός, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, ενώ την Τρίτη (27/7) θα πετάξουν για Ολλανδία και οι Βιολίδης και Φαρλαλής.

Αναλυτικά τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που ταξίδεψαν:
Χαλκιάς, Κρέσιτς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Μπουσαΐντι, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Βιεϊρίνια και Ζουέλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δερμιτζάκης:
«Εύχομαι να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας. Προετοιμαστήκαμε κυρίως ψυχολογικά. Έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα. Είμαι ευχαριστημένος και όσο περνάει ο καιρός και γνωριζόμαστε καλύτερα θα υπάρχει περαιτέρω βελτίωση. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι. Ο Άγιαξ έχει θετικά έχει και αρνητικά σαν ομάδα. Εμείς δουλέψαμε πάνω σε αυτά για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...